Klantwaardering 9.5

395 reviews

Renault Master wit

Op zoek naar een Renault Master wit? In ons uitgebreide en snel wisselende aanbod occasions vind je altijd de bedrijfswagen die voldoet aan jouw wensen. Zo hebben wij de populaire Renault Master onder meer in de kleur wit. De juiste bus gevonden? Vraag dan vrijblijvend een actie voorstel aan of neem contact met ons op.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Master wit

Wil jij binnenkort bij ons wegrijden in een Renault Master wit? Dat kan! Je vindt in onze voorraad van ruim 300 bedrijfswagens altijd voldoende witte Masters. Ze zijn onder andere verkrijgbaar als gesloten bus, bakwagen en met een dubbele cabine. De Masters in prijs, kilometerstand en versnellingsbak (handgeschakeld of als automaat) en zijn te koop in meerdere afmetingen (L3 H2 of L2 H2).

De Master wit is de grootste bedrijfswagen van Renault en biedt oneindig veel mogelijkheden. Het Franse automerk heeft het interieur zo ingericht dat de laadcapaciteit optimaal is. Het robuuste, stoere uiterlijk van de Master in combinatie met de witte kleur maakt van deze Renault een mooi visitekaartje voor jouw onderneming.

Kijk je niet alleen naar Renault bedrijfswagens, maar sta je ook open voor bussen van andere merken? Kijk dan eens naar de vergelijkbare witte modellen van Iveco, Ford, Mercedes of Volkswagen.

Renault Master wit leasen via Dutch Vans

Heb je een Renault Master wit gevonden die voldoet aan jouw wensen? Neem dan gratis contact op met ons, vraag vrijblijvend een actie voorstel aan of kom bij ons langs voor een proefrit. Door onze centrale ligging, naast de snelweg A1 in Barneveld, zijn wij goed bereikbaar vanuit heel Nederland.

Vanaf 2012 zijn wij uitgegroeid tot dé plek voor het kopen van de tweedehands bedrijfswagens van alle grote merken. Bij Dutch Vans kun je altijd rekenen op dealer kwaliteit voor een groothandelsprijs. Zou je de Renault Master wit graag leasen? Dan brengen wij je in contact met onze vaste partner Action Lease. Zij zorgen voor de beste lease deal.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak