Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.3

466 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Volkswagen Crafter wit

Ben jij geïnteresseerd in een Volkswagen Crafter wit? Deze grote populaire bedrijfswagen vind je altijd in het ruime aanbod van Dutch Vans. Door onze eigen voorraad kunnen wij bovendien jouw VW Crafter wit direct leveren. Heb je een mooi model gezien, vraag dan heel eenvoudig een actie voorstel aan via de pagina van de desbetreffende Crafter.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

VW Crafter wit

De VW Crafter wit biedt jou alles wat je als vakman en ondernemer maar kunt wensen. Daarom hebben we een ruime voorraad van deze bedrijfswagen. Zo hebben we witte Crafters in de lengtes L3 H2, L2 H2 en L3 H3. Ze zijn verkrijgbaar als gesloten bestelbus, als bakwagen en koelwagen. En de prijzen lopen sterk uiteen. Er valt dus genoeg te kiezen als je op zoek bent naar een Volkswagen Crafter wit!

De Crafter is de grootste bedrijfswagen die Volkswagen maakt. In de klasse tussen 3 en 5 ton biedt deze bus de beste balans tussen functionaliteit en wendbaarheid. Zo is de laadruimte enorm, maar de buitenmaten relatief klein. Daardoor ligt de bus prettig op de weg. De VW Crafter wit heeft ook nog eens als voordeel dat de buitenkant door de kleur uitstekend gebruikt kan worden voor belettering of bestickering.

Volkswagen Crafter kopen bij Dutch Vans

Voor het kopen van een jong gebruikte, goed onderhouden bedrijfswagen moet je bij Dutch Vans zijn. Ook voor de Volkswagen Crafter wit geldt namelijk onze unieke formule: dealer kwaliteit voor een groothandelsprijs. Mede daardoor zijn wij in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de plek voor het vinden van jouw bedrijfswagen occasion.

Bovendien zijn wij vanuit heel Nederland uitstekend bereikbaar door onze centrale ligging, pal naast de A1 in Barneveld. Voor het maken van een proefrit in de Crafter die jij op het oog hebt, ben je dus zo op onze locatie. Voor vragen of meer informatie kun je natuurlijk ook altijd gewoon telefonisch of via de mail contact opnemen.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak