Klantwaardering 9.5

395 reviews

Alle Mercedes bedrijfswagens

Met meer dan 100 occasions heeft Dutch Vans vrijwel alle type Mercedes bedrijfswagens op voorraad. De wagens staan bekend om het rijcomfort, de intelligente systemen en het vermogen. Gebruik het filtermenu aan de linkerkant en vind snel en gemakkelijk je ideale Mercedes bedrijfswagen!

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Over de Mercedes bedrijfswagens

De slogan van Mercedes is niet voor niets ‘the best or nothing’! Van racewagens tot bedrijfswagens; er zijn maar weinig automerken die zoveel verschillende modellen op de markt hebben gebracht. Veruit de meeste modellen van Mercedes zijn van topklasse. Hieronder lichten wij een aantal uit:

De Mercedes Sprinter is een behoorlijk grote bestelbus. De sprinters zijn erg in trek, want Mercedes kreeg meerdere jaren achter elkaar de prijs ‘beste bus van het jaar’. De Sprinter wordt verkocht in verschillende varianten, waaronder als personenbus, bedrijfswagen en bakwagen met laadklep. De Mercedes Sprinter heeft veel handige functies, zoals rijassistentie, kruiswind-stabilisatie en de blindspot monitor. 

De Mercedes Vito is een lichte bedrijfswagen en ideaal voor personenvervoer. De laadruimte van de Vito wordt voor een deel gebruikt voor de zitplekken. De nieuwste Mercedes Vito bedrijfswagens zijn voorzien van attention assist, crosswind assist en naar keuze de Intelligent Light System. De meeste Mercedes Vito bedrijfsbussen zijn kleine bussen met twee of vier deuren. De bus is in 2010 uitgeroepen tot ‘Van of the Year’. 

Wat kan ik van Dutch Vans verwachten?

Met meer dan 100 occasions hebben wij uiteenlopende mogelijkheden om jouw ideale Mercedes Benz Bedrijfswagen te vinden. En wil je je Mercedes anders inrichten? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden om je wagen aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een trekhaak of het bestickeren van je bedrijfswagen.

Bij Dutch Vans bepaal je zelf de juiste betaalvorm. Zo kun je bij ons zowel een Mercedes kopen als een Mercedes leasen. En wil je je bedrijfswagen inruilen? Dan is dat bij ons geen probleem! 

Heb je naar aanleiding van de bovenstaande informatie nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op, of stuur ons een berichtje. Op werkdagen reageren wij binnen 48 uur terug!

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak