Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.3

466 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Renault Master L2 H2 Occasion

Op zoek naar een Renault Master L2 H2? Bekijk op deze pagina ons aanbod en vind de bedrijfswagen die jij zoekt. In ons uitgebreide aanbod tweedehands bedrijfswagens vind je modellen van alle grote merken, zoals de Renault Master L2 H2. Zie je een geschikte bus? Neem gerust contact met ons op, of vraag op de pagina van deze bedrijfswagen meteen een actie voorstel aan!

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Master L2 H2

Wil jij binnenkort in een Master L2 H2 rijden? Bij Dutch Vans hebben we de Renault Master in allerlei soorten en maten staan, waaronder de L2 H2 uitvoering. Is een ruimere uitvoering ook een optie? Neem dan ook een kijkje bij de Master L3 H2, of L4 H3. Is L2 H2 precies het formaat dat jij zoekt, maar zit er geen geschikte Renault bus bij? Dan kun je ook kijken bij ons volledige aanbod L2 H2 bedrijfswagens. Let op: de afmetingen van de L2 H2 uitvoeringen van verschillende merken kunnen variëren.

Het model Renault Master biedt enorm veel mogelijkheden. Dit grote model bedrijfswagen van Renault is al vele jaren populair in Europa. Met het strakke, robuuste design van een Renault Master zorg je dat je gezien wordt, het is echt een visitekaartje voor jouw bedrijf. De Master L2 H2 biedt genoeg ruimte voor veel verschillende toepassingen, en zeker de recente uitvoeringen hebben genoeg vermogen om in een lekker tempo te rijden. Met een Renault Master bus kies je voor kwaliteit, capaciteit en uitstraling.

Renault Master L2 H2 op voorraad bij Dutch Vans

Al sinds 2012 is Dutch Vans dé plek om mooie occasions te vinden, waaronder de Renault Master L2 H2. Wij garanderen voor alle bedrijfswagens van Renault dealer kwaliteit voor groothandelsprijzen! Heb je vragen voor ons? Aarzel niet en neem contact op! Wij zijn altijd goed bereikbaar via de mail of telefoon, of kom bij ons langs in Barneveld. Met onze centrale ligging, pal naast de snelweg, zijn wij vanuit heel Nederland goed te bereiken.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak