Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.3

466 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Bedrijfswagens met open laadbak

Op zoek naar een bedrijfswagen met open laadbak? Bekijk ons aanbod en vind jouw ideale bus! Wij hebben een ruim en dagelijks wisselend aanbod tweedehands bedrijfswagens, waaronder modellen met open laadbak. Een geschikte occasion gevonden? Neem dan contact op met ons via de mail of telefoon, of vraag direct en vrijblijvend via de website een actie voorstel aan!

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Pick up

Een sterke pick up nodig voor jouw bedrijf? Kijk snel naar de modellen die wij op voorraad hebben! Er verschijnen regelmatig bedrijfswagen modellen met open laadbak in ons aanbod, dus houd goed onze website in de gaten om geen topdeals te missen. Zo vind je bij ons onder andere bussen van Renault, Volkswagen en Mercedes met open laadbak. Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk dan ook ons volledige aanbod bedrijfswagens!

Een bedrijfswagen met open laadbak, of pick up, is er voor het serieuze vervoer. Meestal worden ze gebruikt voor de aan- en afvoer van allerlei soorten materialen en grondstoffen. Je vindt ze daarom veel in de agrarische sector, maar bijvoorbeeld ook in de bouw.

Met een pick up kies je voor laadruimte, kracht en betrouwbaarheid. Het is bij dit type bedrijfswagens daarom extra belangrijk dat hij goed onderhouden is. Bij Dutch Vans kun je erop rekenen dat jouw nieuwe bedrijfswagen in uitstekende staat verkeert.

Dealer kwaliteit bedrijfswagens met open laadbak bij Dutch Vans

Op zoek naar een betrouwbare dealer voor de aanschaf van een bedrijfswagen? Dan zit je goed bij Dutch Vans. Onze bedrijfswagens met open laadbak zijn van dealer kwaliteit en staan te koop voor groothandelsprijzen. Je bent bij ons daardoor verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Naast de kwaliteit van onze bedrijfswagens vinden wij het ook belangrijk om de beste service te bieden. Dus als je nog met vragen zit, of vrijblijvend advies wil, dan staan onze deskundige adviseurs klaar om je te helpen. Neem dus gerust contact op met ons. Wij zijn goed bereikbaar via de mail of telefoon, of kom langs in Barneveld! Met onze centrale ligging in Nederland, vlak naast de snelweg, zijn wij voor iedereen goed te bereiken.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak