Grote keuze bedrijfswagens 400+

Gecontroleeerd door een monteur!

Beste prijs kwaliteit verhouding

Vakkundig advies op maat

Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 477 reviews
9.4

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 153 701 78
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.4

477 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Occasion

Volkswagen bedrijfswagens Occasion zijn één van onze hardlopers. De wagens zijn degelijk en rijden behoorlijk soepel. Dutch Vans heeft meer dan 50 Volkswagen occasions in het bedrijfspark, zodat je voldoende keus hebt. Aan de linkerkant van de pagina vind je de filter, waardoor je snel en gemakkelijk je ideale Volkswagen bus vindt.  

Neem rustig de tijd om de juiste Volkswagen bus te kiezen. Wil je meer weten over een bepaalde type wagen? Of heb je interesse gekregen in een bepaald model? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers!

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Over de Volkswagen bussen van Dutch Vans

Volkswagen, vaak afgekort met ‘VW’, is één van de populairste bedrijfsauto’s van Nederland. En dat is niet voor niets! Volkswagen busjes hebben veel vermogen en rijden soepel. De motoren zijn bovendien erg sterk. Volkswagen staat bekend om zijn kwalitatief goede auto’s, die comfortabel rijden en tegelijkertijd betaalbaar zijn.

Dutch Vans heeft veel VW busjes in het wagenpark, waardoor je voldoende keus hebt! Zo hebben wij bijvoorbeeld meerdere modellen van de Crafter, Caddy en de Transporter op voorraad. Zoek je naar een bepaalde carrosserievorm? Dutch Vans heeft Volkswagen specifieke bedrijfswagens gegroepeerd, zoals Volkswagens met een open laadbak en een Volkswagen bestelbussen

Wil je je Volkswagen bedrijfswagen op maat laten maken? Bij Dutch Vans heeft diverse servicemogelijkheden om je bedrijfswagen optimaal in te richten. Zo kan je bij ons zwaai- en flitslampen laten plaatsen, het laadgewicht aanpassen en een trekhaak laten maken. Kijk voor alle mogelijkheden op onze servicepagina.

VW busje huren of kopen?

Je vraagt je wellicht af: wat is in mijn situatie voordeliger? een Volkswagen busje huren of kopen? Een VW busje huren is op korte termijn voordelig, maar je wordt in dat geval geen eigenaar van het busje. Dat betekent dat je de auto niet mag bewerken, zoals belettering of het plaatsen van een trekhaak.

Op de lange termijn is huren duurder dan een directe aankoop. Ook huur je de bedrijfswagen voor een bepaald termijn. Daarentegen zorgt het huren ervoor dat de bus voor een breder publiek toegankelijk is. Een VW busje huren of kopen is dus sterk afhankelijk van je financiële situatie. 

Bezoek onze wagenpark en test je VW bedrijfswagen

Dutch Vans heeft 25+ Volkswagen busjes in onze wagenpark, waardoor je gemakkelijk een bedrijfswagen kunt kiezen die bij je past. Onze tweedehands Volkswagens worden vooraf goed gecontroleerd voordat ze worden gekocht. Zo zijn onze bussen recent gebouwd en zijn deze bedrijfswagens in goede staat! En is je bedrijfswagen nog niet helemaal naar wens? Dan kunnen wij de bedrijfswagen met onze services naar wens maken!

Dutch Vans staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. Wil je je bedrijfswagen inruilen? Of wil je een Volkswagen bus huren? Dan is dat bij ons geen probleem! Bij Dutch Vans maak je het zo duur als je het zelf wilt!

Heb je een vraag? Of wil je iets anders kwijt? Neem dan gerust contact op! Als je je een bericht verstuurt, krijg je snel een reactie van ons!

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak