Klantwaardering 9.5

395 reviews

Renault Master L3 H2

In de markt voor een Renault Master L3 H2? Wij hebben altijd meer dan 300 occasions op voorraad met verschillende bedrijfswagens van alle grote merken, zoals de Renault Master L3 H2. Jouw ideale bus gevonden? Laat het ons weten via de mail, door ons te bellen of vraag op de pagina van de betreffende bedrijfswagen direct een actie voorstel aan!

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Master L3 H2

Is de Renault Master L3 H2 precies de bedrijfswagen die jij nodig hebt voor jouw bedrijf? Bij Dutch Vans hebben we de Renault Master in allerlei varianten in ons aanbod, waaronder de L3 H2. Mag hij ook iets kleiner of groter zijn? Neem dan eens een kijkje bij de Master L2 H2, of L4 H3. Is het L3 H2 formaat precies wat jij zoekt, maar vind je bij ons geen geschikte Renault bus? Dan kun je ook kijken bij soortgelijke modellen van andere merken, zoals de Ford Transit, Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter en Volkswagen Crafter.

Voor ieder soort bedrijf is er een passende Renault Master. Renault doet het al vele jaren goed in Europa met zijn grootste model bedrijfswagen. Het functionele, ruime interieur en krachtige design van de Renault Master maakt jouw bedrijfswagen tot een mooi uithangbord voor jouw bedrijf. De Master L3 H2 heeft een enorme laadcapaciteit, en ook over traag rijgedrag hoef je je bij dit model geen zorgen te maken. Deze bus biedt vermogen, ruimte en een professionele uitstraling.

Koop jouw Renault Master L3 H2 bij Dutch Vans

Op zoek naar een betrouwbare dealer voor de aanschaf van een Renault Master L3 H2? Dan moet je bij Dutch Vans in Barneveld zijn! Al onze Renault bedrijfswagens zijn van dealer kwaliteit en verkrijgbaar voor groothandelsprijzen!

Wil je meer informatie? Onze deskundige adviseurs kunnen jou van uitgebreide adviezen voorzien. Wij zijn altijd goed bereikbaar via de mail of telefoon, of rij gewoon eens bij ons langs in Barneveld. Onze praktische en centrale ligging, recht naast de snelweg A1, maakt ons goed te bereiken vanuit het hele land.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak