Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.3

466 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Alle Ford Transit Connect bedrijfswagens van Dutch Vans

Dutch Vans heeft een groot aanbod Ford Transit Connect occasions. In ons aanbod vind je verschillende Ford Transit Connect bedrijfswagens van dealerkwaliteit, die je bij ons kunt kopen of leasen. Zo kun je kiezen voor een Ford Transit occasion die rijdt op benzine, of juist voor een bedrijfswagen in een bepaalde kleur. Alle Transit Connect wagens verkopen wij voor een scherpe prijs.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

De Ford Transit Connect in verschillende afmetingen beschikbaar

De Ford Transit Connect is bij Dutch Vans in verschillende afmetingen beschikbaar. Een populaire uitvoering is de Ford Transit Connect L2. Deze uitvoering heeft de volgende afmetingen: 

  • Laadruimte = 2153 mm
  • Achteroverbouw = 878 mm

De Transit is ook nog in andere lengte- en hoogte maten beschikbaar, variërend van lengtemaat 1 t/m 4 en hoogtemaat 1 t/m 3. Door de lengte- en hoogtefilters te gebruiken aan de linkerkant van deze pagina, vind je de wagen met de gewenste afmetingen. 

Verschillende Transit Connect wagens op ons wagenpark

Bij Dutch Vans hebben we verschillende Transit Connect wagens op ons park. Hierdoor kun je uit verschillende opties kiezen. Zo kun je de Ford Transit Connect personenauto met automatische of handgeschakelde versnellingsbak aanschaffen. Wil je dat jouw bedrijfswagen een bepaalde kleur heeft? Bij Dutch Vans verkopen we de wagens in verschillende kleuren. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina en vind de Transit Connect die aan jouw wensen voldoet. 

Wat is het trekgewicht van de Ford Transit Connect?

Moet jij vaak zware materialen meenemen in een kar achter de bedrijfswagen? Het trekgewicht van de Ford Transit Connect kan dit aan. Dit trekgewicht kan namelijk oplopen tot 1500 kg. Dit gewicht wordt bepaald door het gewicht van de auto, welke belasting de remmen en motor aankunnen en het chassis van de auto. Het trekgewicht is dus niet bij alle Transit Connect wagens hetzelfde. Wat het maximale trekgewicht is, vind je op het kentekenbewijs. 

Wat kan ik van Dutch Vans verwachten? 

Op onze website vind je een groot aanbod verschillende Ford Transit-modellen. Al onze Transits zijn recent gebouwd en zijn in goede staat. Ze zijn vrijwel allemaal voorzien van een onderhoudsboekje. 

Bij Dutch Vans vinden wij het belangrijk dat onze bedrijfswagens betaalbaar zijn. Daarom kan je bijvoorbeeld je bedrijfsauto inruilen. Daarnaast kun je bij ons de Ford leasen. Koop je de bedrijfswagen? Dan kun je er speciale features toevoegen. Wij kunnen onder andere de bedrijfswageninrichting (o.a. zijwandbekleding, stellingkasten) voor jou regelen en helpen met carrosserieopbouw. Bekijk alle mogelijkheden op onze servicepagina.

Zit je nog met vragen over de Ford Transit Connect? Of wil je meer weten over Dutch Vans? Neem dan gerust contact met ons op. We reageren zo snel mogelijk!

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak