Klantwaardering 9.5

395 reviews

Renault Trafic

Zoek jij een Renault Trafic voor jouw bedrijf? Scroll door ons aanbod tweedehands bedrijfswagens en vind de ideale bus. Wij hebben altijd meerdere Trafics in onze ruime voorraad, waardoor ze direct leverbaar zijn. Heb je een mooie Renault Trafic gevonden, vraag dan meteen en vrijblijvend een actie voorstel aan of neem contact met ons op voor een proefrit.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Renault Trafic bus

Wil jij binnenkort in een Renault Trafic bus rijden? Bij Dutch Vans hebben we dit model in verschillende kleuren en maten op voorraad, en uit verschillende bouwjaren (2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020). Kies voor de Exclusive of lange uitvoering, of een Trafic met dubbele cabine. Voor allerlei doeleinden kun je bij ons een passende Renault Trafic bus vinden.
De Renault Trafic is een van de bekendste middelgrote bedrijfswagens op de Nederlandse wegen. Hij is dan ook vanaf de introductie in de jaren 80 al een groot succes. Dit model maakt veel indruk op het gebied van rijplezier, comfort en design. Er zijn weinig bestelauto’s die zo soepel en stil rijden als een Renault Trafic bus.
Je hebt een passende bedrijfswagen gevonden, maar hij is nog niet volledig naar wens. Dat kan natuurlijk, en wij kunnen hierbij helpen! Of het nu gaat om interieurinrichting, carrosserieopbouw of belettering, wij hebben de mogelijkheden in huis om jouw ideale bedrijfswagen samen te stellen.

Ruime voorraad Renault Trafic bij Dutch Vans

Dutch Vans is al sinds 2012 dé plek om jouw tweedehands bedrijfswagen te vinden, waaronder de Renault Trafic. Naast de bedrijfswagens van Renault vind je bij ons bussen van alle bekende merken, zoals Mercedes, Volkswagen, Opel, Ford, Peugeot en Iveco.
Al onze occasions zijn van dealer kwaliteit en verkrijgbaar voor groothandelsprijzen. Door de centrale ligging van onze locatie, recht naast de A1 bij Barneveld, zijn vanuit heel Nederland goed te bereiken. Kom dus gerust eens bij ons langs, of neem contact op voor meer informatie.

Heb je nog wensen met betrekking tot het vermogen van de Renault Trafic bus? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van het aanpassen van het vermogen (tuning). Vaak leidt dit tot betere prestaties.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak