Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 599 reviews
9.9

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.9

599 reviews
Financial Lease Benieuwd wat Financial Lease voor uw onderneming kan betekeken?
Referenties Lees wat klanten over ons zeggen en overtuig jezelf.
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Veelgestelde vragen

Dit zijn antwoorden op veel gestelde vragen, staat de vraag die u heeft hier niet tussen kun je altijd deze vraag versturen via ons contactformulier.

De vragen die we hier hebben uitgeschreven staan tevens gecategoriseerd zodat je er overzichtelijk doorheen kunt scrollen en makkelijker het antwoord kunt vinden.

Breng mij naar:

Algemeen

Ja, het inruilen van een huidige bedrijfsauto is mogelijk bij DUTCH Vans. Hiervoor ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie over de bedrijfsauto.

Indien je van te voren wenst te weten wat de inruilwaarde van je voertuig is, ontvangen wij graag enkele foto’s per WhatsApp of e-mail. Zorg hierbij dat zowel het kentekennummer als de kilometerstand zichtbaar is.

Ja, wij hebben samenwerkingsverbanden met (bijna) alle banken. Zodoende bieden we voor iedere onderneming een passende leasevorm.

Ja zeker. Onze werkplaats is special ingericht voor het onderhoud van je bedrijfsauto. We beschikken over de juiste kennis en apparatuur om deze in topconditie te houden.

Herkomst

Al onze bussen komen van Lease maatschappijen, Importeurs en autodealers in binnen en buitenland meestal zit er een onderhoudshistorie bij en/of is het digitale onderhoudsrapport op te vragen. Met de huidige lange onderhoudsintervallen kan het maar zo voorkomen dat een auto rond de 60 dom zijn eerste onderhoudsbeurt nog moet krijgen.

Al onze auto’s komen van gerenommeerde partijen en de historie is veelal aantoonbaar.

Bij de meeste nieuwe bussen wordt nog een papieren onderhoudsboekje afgegeven, maar door de digitale processen worden deze boekjes veelal niet meer afgestempeld.

Kwaliteit

Bij ons innameproces wordt de werking van de airco vastgesteld.

Slijtagedelen van een auto zijn die onderdelen die door het gebruik aan slijtage onderhevig zijn zoals: Banden, remmen, schokbrekers en ook een koppelingsplaat en massavliegwiel.

Staat van het voertuig

Gebruikte bussen zullen altijd ergens in meerdere of mindere mate gebruikerssporen hebben,
Of een en ander aanvaardbaar kan afhangen van der leeftijd en kilometerstand maar ook van de eisen en wensen van de nieuwe eigenaar. U vindt daarom op onze website een uitleg over wat wij zien is acceptabele en niet acceptabele schade.

Garantie

Wij geven tegen bijbetaling garantie op de werking van motor en de aandrijflijn, op alle andere zaken geven wij geen garantie en bieden wij ook geen mogelijkheid die af te sluiten.

Garantie is uiteindelijk niet meer dan de verzekering dat bij onvoorziene mankementen / reparaties wij het risico voor deze mankementen en reparaties voor de afgesproken termijn en km stand op ons nemen. Om afspraken helder, transparant en betaalbaar te houden leveren wij onze bussen in goede staat af. Mocht er onverhoopt iets misgaan aan bijv: een raambediening of navigatie dan sluiten wij dit uitdrukkelijk uit als garantiegeval. Uiteraard willen wij u altijd tegen kostprijs helpen.

Bij jonge bedrijfsauto’s bestaat de mogelijkheid dat er nog fabrieksgarantie aanwezig is, In alle andere gevallen kunnen wij u tegen bijbetaling een garantie verkopen ( uitgezonderd export kwaliteit).

Wij kiezen er bewust niet voor om zoals in onze markt gebruikelijk is een garantieverzekering product te verkopen. Als u wilt weten waarom nodigen wij u uit om de prijsstelling van zon product en de voorwaarden eens te bestuderen.

Prijzen

Beste klant, uiteindelijk zijn ook wij een winkel en bestaan we bij het feit dat we verkopen. Wij kiezen er echter voor om met onze prijsstelling voor iedereen transparant te zijn, dus de vraagprijs is onze verkoopprijs wij nodigen u uit om met onze aankoopadviseurs onder het genot van een kop koffie te sparren of een voor beide partijen acceptabele afronding van de deal.

Wij houden ons uitsluitend bezig met zakelijke dienstverlening en daarom zijn
al onze vraagprijzen Exclusief Btw tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in het geval van een marge auto.

Wij verkopen uitsluitend aan zakelijke klanten ( in het bezit van een geldig BTW nummer ). Bent u particulier dan vragen wij u uitdrukkelijk vooraf telefonisch contact met ons op te nemen om eventuele aankoopmogelijkheden vooraf in kaart te brengen.

Een zakelijke koper kan BPM plichtig zijn bij de aankoop van een bestelauto indien: 1) Btw nummer niet geldig is. 2) Bus als personenbus en/of kampeerauto wordt geregistreerd.

Bij bestelauto’s jonger dan 5 jaar op moment van registratie op uw naam ontvangt U een naheffing BPM en heeft u geen recht op BTW teruggave.

Bij bestelauto’s ouder dan 5 jaar bij registratie op uw naam ontvangt u alleen de betaalde BTW niet meer terug.

Als een van de grootste spelers van gebruikte bussen zijn wij altijd in staat een marktconforme aanbieding te doen voor onze bestelauto’s. Naast de vraagprijs op internet spelen veel andere zaken een rol in de totstandkoming van de prijs zoals: onderhoudshistorie, herkomst, specificaties , kwaliteit en de staat van de bus. Dat samenspel bepaalt de uiteindelijke prijs. Hier houden wij ook rekening mee met als enige kanttekening dat wij nooit concessies doen over de kwaliteit!

Als een van de grootste spelers van gebruikte bussen zijn wij altijd in staat een marktconforme aanbieding te doen voor onze bestelauto’s. Naast de vraagprijs op internet spelen veel andere zaken een rol in de totstandkoming van de prijs zoals: onderhoudshistorie, herkomst, specificaties , kwaliteit en de staat van de bus. Dt samenspel bepaalt de uiteindelijke prijs. Hier houden wij ook rekening mee met als enige kanttekening dat wij nooit concessies doen over de kwaliteit!

Koopovereenkomst

Onze aftersales kan uitsluitend die afspraken oppakken en/of in gang zetten die schriftelijk zijn vastgelegd, daarom zij wij ook erg expliciet in het uitvragen van verwachtingen en ideeën over de nieuwe bestelauto bij het afsluiten van de overeenkomst.

Wij hebben een algemene voorwaarden en die word bij elke koopovereenkomst transparant op A4 formaat verstrekt. Bij het ondertekenen van de koopovereenkomst verklaard u zich daarmee akkoord.

Aanbetaling

Op het moment dat u overgaat tot aankoop nemen wij de auto uit de verkoop en gaan we eventuele werkzaamheden of meeruitvoeringen inplannen. Om ons zekerheid te geven voornoemde kosten te gaan maken vragen wij u een voorschot de zogenoemde aanbetaling.

De aanbetaling komt nooit retour! Met als enige uitzondering als wijzelf een uitdrukkelijke toezegging niet waar kunnen maken.

Aanbetaling is geen reservering! Wij reserveren nooit bussen dan alleen voor de periode dat iemand onderweg is naar ons toe om de desbetreffende bus te bekijken.

De aanbetaling komt nooit retour. Met als enige uitzondering als wijzelf een uitdrukkelijke toezegging niet waar kunnen maken.

Levertijd

Wij starten de planning na ontvangst van de aanbetaling.

Aanbetaling voldoen? Neem contact op voor de juiste informatie.

Wij rekenen met een minimale doorlooptijd van 2 weken. Als er geen! werkzaamheden hoeven plaats te vinden kan het ook eerder. Uitsluitend in overleg en na schriftelijke bevestiging.

Bus gekocht/aanbetaald bij ons maar nog geen afleverafspraak ingepland? Neem contact op via de knop hieronder.

Inruil

Eigenlijk niet, soms zullen wij een voorstel maken op een personenauto.

Dat is altijd mogelijk, wij zijn immers de experts voor bussen.

Als wij de kentekenkaart en de beide delen van de tenaamstellingscode hebben kunnen wij een vrijwaring voor u maken.

Als er na het inruilen aan uw inruilbus technisch of optisch iets veranderd vragen wij u vriendelijk dit met ons te bespreken zodat we samen een passende oplossing kunnen bedenken. Moedwillig zaken verzwijgen moeten wij beschouwen als een poging tot oplichting.

Als u ons wat foto’s en de gegevens van de inruilbus appt? Mailt zullen wij u een voorstel doen.

Leasen

Na de offerte heeft u een paar dagen de tijd om te overleggen, als u langer nodig heeft kan het zijn dat de verstrekkende bank de aanvraag wil herbeoordelen.

In veel gevallen kan het volledige excl. btw bedrag worden geleased. De btw dient u wel zelf te betalen.

Deze mogelijkheid is er niet.

Wij zullen uw huidige lease situatie altijd meenemen naar de nieuwe berekening zodat er een volledig nieuw voorstel komt te liggen.

In de meeste gevallen volstaat een Bedrijfsnaam met KVK nummer en een legitimatie van de tekenbevoegde van die BV. Er kan een situatie ontstaan waarin de bank uitgebreidere informatie wil zoals een jaarrekening.

Onze huisleverancier is ActionLease vanwege de korte lijnen en de scherpe tarieven, wilt u als klant gebruik maken van een andere intermediair dan is dat voor ons geen probleem.

Koopcontract

Na de offerte heeft u een paar dagen de tijd om te overleggen, als u langer nodig heeft kan het zijn dat de verstrekkende bank de aanvraag wil herbeoordelen.

Na aankoop wordt de planning en afhandeling overgenomen door ons afleverteam, mochten er in de tussentijd vragen en/of uitgebreidere wensen zijn dan is dit afleverteam de juiste plaats om deze vragen te stellen. Zij hebben uiteindelijk het beste zicht op de status van uw nieuwe bus.

Bij ons kunt u een contante betaling doen van ten hoogste € 3000,—. Al de andere betalingen kunnen uitsluitend per Bank.

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak