Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.3

466 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Mercedes Sprinter bakwagen Occasion

Wil jij een Mercedes Sprinter bakwagen? Bij Dutch Vans vind je altijd de perfecte tweedehands bedrijfswagen! Door onze voorraad van meer dan 300 occasions kun ook nog eens direct wegrijden met jouw nieuwe bus. Heb je een mooie Mercedes Sprinter bakwagen gevonden in ons aanbod, dan kun je via de pagina van de desbetreffende bakwagen meteen een actie voorstel aanvragen.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Mercedes Sprinter bakwagen

Zoek je een Mercedes Sprinter bakwagen, dan ben je bij Dutch Vans aan het juiste adres. Je hebt bij ons namelijk altijd meer dan genoeg bedrijfswagens om uit te kiezen. Zo verschillen de Mercedes Sprinter bakwagens qua kleur, bouwjaar, prijs en kilometerstand.

De Mercedes Sprinter bakwagen is als ondernemer een goede keuze als een vrachtwagen te zwaar is en een normale bestelwagen te licht. Deze bedrijfswagen zit precies ertussenin. De Mercedes Sprinter bakwagen heeft namelijk het volume en de ruimte van een vrachtwagen, maar het comfort en de wendbaarheid van een bestelbus. Met een bakwagen, waarbij een cabine en bak op één onderstel zijn gemonteerd, kun je eenvoudig grote goederen of spullen vervoeren. De klep aan de achterkant maakt het in- en uitladen daarvan heel makkelijk.

Zou je voordat je de Mercedes Sprinter bakwagen gaat kopen eerst een goede vergelijking willen maken met een aantal alternatieven? Kijk dan bijvoorbeeld naar de Renault Master bakwagen, Volkswagen Crafter bakwagen of Iveco Daily bakwagen.

Mercedes Sprinter bakwagen op voorraad bij Dutch Vans

Heb je een aantrekkelijke Mercedes Sprinter bakwagen gezien bij Dutch Vans, vraag dan een actie voorstel aan of kom langs bij ons in Barneveld. Onze centrale locatie, pal naast de A1, zorgt ervoor dat wij vanuit alle plaatsen in Nederland goed te bereiken zijn.

Voor alle Mercedes bedrijfswagens van Dutch Vans geldt dat ze van dealer kwaliteit zijn, maar tegen een groothandelsprijs te koop staan. Door die formule én onze voorraad van ruim 300 bedrijfswagens zijn wij al bijna tien jaar dé plek voor het vinden en kopen van de ideale occasion.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak