Klantwaardering 9.5

394 reviews

Volkswagen Crafter bakwagen

Zoek jij een Volkswagen Crafter bakwagen? Dutch Vans heeft altijd een grote hoeveelheid tweedehands bedrijfswagens op voorraad, waaronder dit type. Al onze occasions zijn direct te leveren. Dus zie je een mooie Volkswagen occasion? Ga naar de pagina van deze Volkswagen Crafter bakbus en vraag vrijblijvend een actie voorstel aan! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, of als je een proefrit wilt maken.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Volkswagen Crafter bakbus

Wil jij binnenkort bij ons wegrijden in een Volkswagen Crafter bakbus? Wij hebben een ruime voorraad occasions, waaronder de Crafter van Volkswagen. Van de Volkswagen Crafter bakwagen hebben wij meerdere opties staan die kunnen verschillen in kilometerstand, vermogen en bouwjaar. Ook is hij beschikbaar als automaat.

De Volkswagen Crafter is de grootste bedrijfswagen van Volkswagen en ook de bakwagen-variant is uitermate populair. Als verhuiswagen, bijvoorbeeld, behoort dit model al jaren tot de best verkocht bedrijfswagens. Dit succes is te danken aan de perfecte combinatie van efficiëntie en wendbaarheid waar de Crafter bekend om staat. Het interieur van de cabine heeft Volkswagen gebaseerd op zijn personenauto’s, voor optimaal comfort. Om een Volkswagen Crafter bakbus te rijden, heb je geen speciaal rijbewijs nodig.

Volkswagen Crafter bakwagen leasen bij Dutch Vans

Al bijna tien jaar is Dutch Vans dé plek om kwalitatief goede, jong gebruikte Volkswagen Crafter bakwagen te kopen. Ook als je wilt leasen kun je bij ons terecht. Dus als je liever een vast maandelijks bedrag betaalt voor jouw bedrijfswagen, in plaats van een grote som in één keer, dan brengen wij je in contact met onze vaste partner Action Lease. Zij helpen je vervolgens aan de beste lease deal.

Wil je graag advies bij het aanschaffen van één van onze Volkswagen bedrijfswagens? Onze deskundige adviseurs helpen je graag met professioneel advies. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of via de mail, of je kunt natuurlijk eens bij ons langskomen in Barneveld! Dutch Vans heeft een centrale ligging in Nederland, pal naast de snelweg A1.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak