Klantwaardering 9.5

419 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Mercedes Sprinter automaat

Zoek jij een Mercedes Sprinter automaat? In het aanbod van Dutch Vans kun je altijd voldoende tweedehands bedrijfswagens vinden met een automatische versnellingsbak. Heb je een interessante Sprinter gezien? Klik dan op de afbeelding, ontdek alle details van de occasion en vraag direct een actie voorstel aan. Natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een proefrit.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Mercedes Benz Sprinter automaat

Wil jij graag een Mercedes Benz Sprinter automaat kopen? Dutch Vans heeft altijd genoeg modellen op voorraad. Zo kun je bij ons terecht voor een dubbele cabine, bakwagen en gesloten bedrijfswagens van meerdere formaten (bijvoorbeeld L4 H2, L3 H2 en L2 H2). De Sprinters verschillen wat betreft bouwjaar, kilometerstand en vermogen. Iedere ondernemer kan dus de perfecte bus vinden bij Dutch Vans!

Het rijden in een Mercedes Sprinter automaat heeft meerdere voordelen. Zo hoef je slechts één voet te gebruiken en kun je beide handen aan het stuur houden, omdat je geen versnellingspook moet bedienen. Daardoor verricht je minder handelingen tijdens het rijden en kun je jouw aandacht houden bij het verkeer. Zodoende is een Mercedes Benz Sprinter automaat ook nog eens veiliger.

Mercedes Sprinter automaat bekijken bij Dutch Vans

Zoek je een occasion bedrijfswagen? Dan moet je bij Dutch Vans zijn. Wij zijn sinds 2012 dé plek voor tweedehands bussen. Een bedrijfswagens van ons is van dealer kwaliteit, maar je betaalt een groothandelsprijs!

Wij zijn bovendien vanuit iedere Nederlandse plaats uitstekend te bereiken door onze centrale ligging, vlak naast de A1 in Barneveld. Kom daarom eens langs om een proefrit te maken in één van onze Mercedes bedrijfswagens, zoals de Mercedes Benz Sprinter automaat.

Zou je graag je huidige bus willen inruilen bij ons? Dat kan natuurlijk! Wij ontvangen dan graag via WhatsApp of de mail duidelijke informatie over de bedrijfswagen. Ook krijgen wij graag een aantal foto’s, zodat wij een goede waardebepaling kunnen geven.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak