Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 597 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

597 reviews
Financial Lease Benieuwd wat Financial Lease voor uw onderneming kan betekeken?
Referenties Lees wat klanten over ons zeggen en overtuig jezelf.
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagen occasion

Zoek je naar een duurzame, toekomstbestendige oplossing voor jouw vervoersbehoeften? Bij DUTCH Vans vind je een groeiend aanbod van elektrische bedrijfswagen occasions. Met meer dan 300 voertuigen uit voorraad leverbaar, is er altijd een bedrijfswagen die perfect aansluit bij jouw wensen.

2 occasions gevonden
Brandstof: Elektrisch

De Voordelen van een Elektrische Bedrijfswagen Occasion

Elektrische bedrijfswagens worden steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Ze bieden tal van voordelen. Ten eerste zijn ze milieuvriendelijk. Deze voertuigen stoten geen schadelijke gassen uit, waardoor ze bijdragen aan een schonere lucht. Bovendien worden ze toegelaten in stadscentra waar strengere emissieregels gelden.

Daarnaast zijn elektrische bedrijfswagens efficiënt en kostenbesparend. Hoewel de aankoopprijs hoger kan zijn dan die van een conventionele bedrijfswagen, compenseren de lagere onderhouds- en brandstofkosten dit op de lange termijn. Bovendien zijn er diverse subsidieregelingen beschikbaar die de aankoop van een elektrische bedrijfswagen nog aantrekkelijker maken.

Waar Rekening Mee Houden Bij Het Aanschaffen Van Een Elektrische Bedrijfswagen Occasion

Het kiezen van de juiste elektrische bedrijfswagen kan een uitdaging zijn. Het is daarom belangrijk om een aantal zaken in gedachten te houden. Denk bijvoorbeeld aan de actieradius van de auto, het laadvermogen en de beschikbaarheid van laadstations in jouw omgeving. Ook is het goed om na te denken over de grootte van de laadruimte die je nodig hebt voor jouw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Let ook op de onderhoudsgeschiedenis van de occasion. Bij DUTCH Vans kun je erop vertrouwen dat al onze elektrische bedrijfswagen occasions grondig zijn geïnspecteerd en onderhouden voor verkoop. Maar niettemin is het altijd verstandig om de staat van de accu en de algehele conditie van de auto te controleren.

Duurzame Keuze: Elektrische Bedrijfswagens Kopen Bij DUTCH Vans

Als je kiest voor een elektrische bedrijfswagen van DUTCH Vans, kies je voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Sinds 2012 zijn we actief in de handel van tweedehands bedrijfswagens en hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor het kopen en leasen van bedrijfswagens.

Onze elektrische bedrijfswagen occasions zijn van topmerken zoals Mercedes-Benz, Iveco, Volkswagen, Ford, Opel, Citroen, Renault en meer. Allemaal grondig gecontroleerd en onderhouden om je de beste kwaliteit tegen groothandelsprijzen te bieden.

Met een elektrische bedrijfswagen van DUTCH Vans kies je niet alleen voor een milieuvriendelijke oplossing, maar ook voor een economisch verstandige keuze die past bij de toekomst van stedelijke mobiliteit. Ontdek vandaag nog ons aanbod!

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak