Welke bestelbus is het beste? Wij helpen je!

BedrijfswagenvoorraadDUTCH fans 30 June 2023

Welke bestelbus is het beste? Natuurlijk: smaken verschillen. Maar als we kritisch kijken, dan zijn er op het gebied van bedrijfswagens 5 modellen die op dit moment boven de rest uitsteken. De nieuwere uitvoeringen van deze bestelbussen hebben, elk om hun eigen reden, net een streepje voor op de concurrentie. We zetten de beste bestelbussen – in willekeurige volgorde – voor je op een rij.

Ford Transit ConnectWelke bestelbus is het beste

De Ford Transit Connect straalt alles uit wat je zoekt in een bestelbus. Een strak, elegant design zonder over the top te zijn. Deze bus heeft extreem veel functionaliteiten, is robuust en betrouwbaar en heeft een prachtig interieur. De flexibele dubbele passagiersstoel is erg handig en de geavanceerde technologieën die de afgelopen jaren aan de Transit Connect zijn toegevoegd zijn indrukwekkend. Dus kijk eens bij de Ford Transit Connect bussen en ontdek zelf waarom het een van de beste bestelbussen is.

 

De beste bestelbussen - Mercedes-Benz VitoMercedes-Benz Vito

Ultieme stijl. Als je als bedrijf klasse of luxe wil uitstralen, bijvoorbeeld om mensen comfortabel te vervoeren of om uit te stralen dat je je zaakjes op orde hebt, dan zit er eigenlijk maar één ding op: een Mercedes Vito kopen. Niet voor niets zijn er onder de Mercedes-Benz Vito’s altijd een hoop luxe uitvoeringen en bestelbussen met dubbele cabine te vinden. Hoe nieuwer de Vito, hoe indrukwekkender hij eruitziet. En ook wat betreft comfort en vermogen heb je met deze bestelbus natuurlijk niets te klagen.

 

Volkswagen CaddyDe beste bestelbussen - Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is al jaren de populairste compacte bedrijfswagen en waarschijnlijk zelfs de populairste bestelbus van allemaal. Met de Caddy-uitvoeringen van de afgelopen jaren zien we dat Volkswagen niet bang is om die beroemdheidsstatus ook uit te stralen. De nieuwere Caddy’s zien er super strak en stoer uit. En nog belangrijker: De Caddy maakt het zelfvertrouwen waar op professioneel gebied. De laadcapaciteit en de trekkracht zijn in orde, het interieur is prachtig vormgegeven en voorzien van allerlei snufjes én de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.

 

De beste bestelbussen - Opel vivaroOpel Vivaro

Eentje die je misschien niet zo snel in deze lijst had verwacht, maar er wel absoluut thuishoort: de Opel Vivaro. Met een Vivaro ga je voor degelijk geprijsde functionaliteit. Hij behoort tot de ruimere bussen in zijn klasse en is zeer praktisch ingericht, met allerlei opbergruimtes en zelfs de mogelijkheid om even in de bus achter je laptop te kruipen als dat nodig is. Goed, het liefst ben je natuurlijk gewoon op weg met je bus en wat dat betreft zit je gelukkig ook helemaal goed met een Vivaro. De nieuwere modellen zien er indrukwekkend uit, met de kenmerkende hoge neus met stoere grill. En dat voor een zeer nette prijs.

 

Mercedes-Benz SprinterDe beste bestelbussen - Mercedes-Benz Sprinter

Dit vervoersbeest kan niet op de lijst ontbreken. Als je op zoek bent naar een grote bus als deze, hebben we waarschijnlijk met een serieus bedrijf te maken. Dat is waarom we in de klasse van grote bestelbussen zo veel Mercedes Sprinters rond zien rijden. Grote modellen van andere merken mogen er ook absoluut wezen, maar als je niets wilt besparen op comfort, vermogen en professionele uitstraling dan is de Mercedes Sprinter een logische keuze. Al willen we hier toch ook nog kort de Fiat Ducato genoemd hebben, die de afgelopen jaren veel indruk maakt en een stuk zachter geprijsd is.

Meer informatie & advies

Wil je meer weten of wil je advies wat voor bestelbus goed bij jouw bedrijf past? De deskundige adviseurs van Dutch Vans helpen je graag. Neem gerust – en vrijblijvend – contact met ons op via de mail of telefoon of kom eens langs op onze locatie in Barneveld!