Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.3

466 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Volkswagen Crafter L2 H2

Wil je graag een Volkswagen Crafter L2 H2 aanschaffen voor jouw bedrijf? In de grote voorraad van Dutch Vans vind je meerdere Crafters, die direct leverbaar zijn. Heb je een occasion gezien die aansluit bij jouw behoeften? Vraag dan geheel vrijblijvend een actie voorstel aan voor de VW Crafter L2 H2 of kom eens bij ons langs in Barneveld!

0 occasions gevonden

Moment geduld...

VW Crafter L2 H2

Ben je op zoek naar een VW Crafter L2 H2? In ons aanbod van meer dan 300 tweedehands bedrijfswagens zitten Crafters die verschillen in kilometerstand, vermogen en prijs. De gesloten bestelwagens komen uit meerdere bouwjaren, zoals 2019 en 2018.

De razend populaire Volkswagen Crafter L2 H2 kan voldoen aan alle eisen van de echte vakman en ondernemer. Door de balans tussen efficiënte, ruimte en wendbaarheid is deze bedrijfswagen bijna niet te evenaren in zijn klasse van 3 tot 5 ton.

De L2 H2 (dat staat voor lengte 2, hoogte 2) is de op één na langste bedrijfswagen van Volkswagen in Nederland. Mocht je nog liever een slagje groter willen, voor meer capaciteit in de laadruimte, dan hebben wij ook nog de Volkswagen Crafter L3 H2 op voorraad.

Aanbieding van Dutch Vans voor Volkswagen Crafter L2 H2

Bij Dutch Vans heb je de mogelijkheid om bussen van alle grote merken met elkaar te vergelijken. Wij hebben zo namelijk allemaal in onze voorraad. Zo zou je de VW Crafter L2 H2 kunnen vergelijken met de Renault Master, Mercedes Sprinter of Ford Transit. Zoek je juist een kleinere Volkswagen? Kijk dan eens naar alle andere Volkswagen bedrijfswagens die wij hebben.

Voor welke bus je ook kiest, bij Dutch Vans krijg altijd dealer kwaliteit voor groothandelsprijzen. Mocht je de Volkswagen Crafter L2 H2 of andere bedrijfswagen graag eerst willen bekijken of een proefrit willen maken, kom dan gerust eens bij ons langs. We zijn gevestigd in Barneveld, pal naast de A1. Daardoor zijn we goed bereikbaar vanuit heel Nederland.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak