Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 587 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag en 2de paasdag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

587 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Volkswagen Crafter L3 H3 Occasion

Op zoek naar een Volkswagen Crafter L3H3 occasion voor jouw bedrijf? Bekijk rustig ons aanbod en vind de perfecte bus voor jouw bedrijf.

11 occasions gevonden
Merk: Volkswagen
Model: Crafter
Lengte: L3
Hoogte: H3

Over de Volkswagen Crafter

Met een Volkswagen Crafter maak je indruk, en dat geldt zeker voor de grote L3H3 uitvoering. Deze sterke en robuuste bus biedt alles wat je nodig hebt voor de serieuze vervoerder. Een Volkswagen Crafter L3H3 occasion is ideaal voor grote ladingen. Met zijn extra lange wielbasis en hoge dak biedt hij een enorme laadruimte en is hij geschikt voor vrijwel alle vrachttoepassingen. Hieronder vind je enkele kenmerken en voordelen van de Volkswagen Crafter L3H3 uitvoering.

Indrukwekkende laadruimte

Met een laadvolume van 14,4 m³ en een laadlengte van 4300 mm biedt de Volkswagen Crafter L3H3 een enorme laadruimte. Dit maakt de Crafter ideaal voor bijvoorbeeld koeriersdiensten en verhuizingen. Ook het laadvermogen is gigantisch. Volkswagen Crafter L3H3 occasions bieden een laadvermogen van maximaal 1832 kg, wat betekent dat je zware ladingen veilig en efficiënt kunt vervoeren. Dit maakt hem ook geschikt voor bijvoorbeeld bouwbedrijven die veel gereedschap en bouwmaterialen moeten vervoeren. Ook over de indeling van de grote laadruimte is goed nagedacht. Hij is veelzijdig in te delen en biedt verschillende opties voor opslag en bevestiging van de lading. Er zijn verschillende planken en rekken beschikbaar, evenals een railsysteem voor het bevestigen van lading.

Meer voordelen van de Volkswagen Crafter L3H3

Niet alleen de ruimte en het vermogen is indrukwekkend, ook qua comfort en uitstraling mag de Crafter er zijn. De Volkswagen Crafter L3H3 heeft een soepele vering en biedt een comfortabele rit, zelfs als de laadruimte volgeladen is. Dit maakt hem ideaal voor langeafstandsvervoer of voor chauffeurs die veel tijd achter het stuur doorbrengen. Verder maak je ook met het krachtige design van een Crafter indruk op de weg. De Volkswagen Crafter L3H3 is uitgerust met een krachtige en efficiënte motor, die zorgt voor een laag brandstofverbruik en een lage uitstoot. Dit maakt hem zeer kosteneffectief in gebruik. Al met al is een Volkswagen Crafter L3H3 occasion een veelzijdige en betrouwbare bedrijfswagen die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Volkswagen Crafter L3H3 kopen bij Dutch Vans

Op zoek naar een betrouwbare dealer voor de aanschaf van een Volkswagen Crafter L3H3 occasion? Dan zit je goed bij Dutch Vans! Al meer dan tien jaar zijn wij dé plek voor het vinden van goed onderhouden, jong gebruikte bedrijfswagen occasions. Je bent bij ons verzekerd van dealer kwaliteit voor groothandelsprijzen. Heb je een mooie Volkswagen Crafter L3H3 occasion gezien? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn goed bereikbaar via de mail of telefoon, en je bent ook altijd welkom om bij ons langs te komen in Barneveld. Door onze centrale ligging, direct naast de snelweg, zijn wij vanuit elke plek in Nederland goed te bereiken.

Alles van de Volkswagen Crafter L3 H3:

Carrosserie: Volkswagen Crafter Bakwagen, Volkswagen Crafter Bestelbus, Volkswagen Crafter Dubbele Cabine, Volkswagen Crafter Koelwagen, Volkswagen Crafter Open Laadbak

Transmissie: Volkswagen Crafter Automaat, Volkswagen Crafter Bakwagen Automaat

Bouwjaar: Volkswagen Crafter 2019, Volkswagen Crafter 2018, Volkswagen Crafter 2017, Volkswagen Crafter 2016, Volkswagen Crafter 2015, Volkswagen Crafter 2014

Kleur: Volkswagen Crafter Wit, Volkswagen Crafter Zwart

Lengte: Volkswagen Crafter L2, Volkswagen Crafter L3, Volkswagen Crafter L4

Hoogte: Volkswagen Crafter H2, Volkswagen Crafter H3

Lengte/Hoogte: Volkswagen Crafter L2H2, Volkswagen Crafter L3H2, Volkswagen Crafter L3H3, Volkswagen Crafter L4H3

Andere modellen: Volkswagen Caddy, Volkswagen Transporter

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak