Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 586 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag en 2de paasdag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

586 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Renault Trafic L2 Occasion

De Renault Trafic  is een van de bekendste bestelwagens van Nederland en omstreken. En dat is niet voor niets: de bedrijfswagen heeft ergonomische stoelen, een verstelbare stuurwiel en veel opbergvakken. Gebruik de filters aan de linkerkant van deze pagina en ontdek welke Renault Trafic in L2 bij jou past.

16 occasions gevonden
Merk: Renault
Model: Trafic
Lengte: L2

Over de Renault Trafic

Bij deze bestelbus komen gebruiksgemak en comfort goed samen. De Renault Trafic is gemaakt om zware klussen mee uit te voeren. Door de grote laadruimte kun je gemakkelijk al jouw werk spullen vervoeren. De deuren draaien tot 270 graden, wat het inladen lekker eenvoudig maakt.

Maar dat is niet alles: de Renault Trafic L2 is ook een rijdende werkplek. Je kunt namelijk de achterkant van de middelste leuning als schrijftafel gebruiken. Zo kan je daar een klembord of een tablet op leggen en kan je  aantekeningen maken. De Renault Trafic is dus echt gemaakt om te werken! 

De afmetingen van de Renault Trafic L2

De Renault Trafic L2 is bij veel vakmensen geliefd. De lengte is dan ook perfect om alle nodige spullen in te vervoeren. L2 staat voor laadlengte 2. Voor de Renault Trafic L2 betekent dat dat de laadlengte 280cm is. De hoogte van de Trafic L2 kun je bepalen door de filters aan de zijkant van deze pagina te gebruiken. Ben je toch op zoek naar een Renault Trafic van een andere lengte? Bekijk dan onze alle Trafics in verschillende lengte- en hoogtematen. 

Renault Trafic L2 leasen of kopen?

Bij Dutch Vans vinden wij het belangrijk dat een goede bestelwagen voor iedereen betaalbaar is. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om de Renault Trafic L2 te leasen. Je hoeft dan niet in een keer een groot bedrag te betalen. Let wel goed op, want je bent wel gebonden aan een huurtermijn. Wil je de Trafic liever kopen? Dan is dat ook zeker mogelijk. Het grote voordeel is dat de wagen dan ook echt van jou is. Zo kun je bijvoorbeeld een trekhaak toevoegen of de Trafic bestickeren. Bekijk onze servicepagina voor alle mogelijkheden. 

Wat kan ik van Dutch Vans verwachten?

Bij Dutch Vans hebben we veel modellen van de Renault Trafic in ons assortiment. Alle bedrijfswagens, die wij verkopen of leasen, zijn in goede staat. De wagens zijn recent gebouwd en zijn vrijwel allemaal voorzien van een onderhoudsboekje.

De Renault Trafic L2-bedrijfswagen kan je bij Dutch Vans zowel kopen als leasen. Maak gebruik van de leasecalculator en ontdek of leasen wat voor jou is. Bij Dutch Vans mag je je oude bedrijfsauto inleveren, waardoor je netto goedkoper uit bent.

Heb je vragen over de Renault Trafic L2? Of zou je meer willen weten over Dutch Vans? Neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Alles over Renault Trafic L2 Occasion

Bouwjaar: Renault Trafic 2015 , Renault Trafic 2016 , Renault Trafic 2017 , Renault Trafic 2018, Renault Trafic 2019, Renault Trafic 2020

Carrosserie: Renault Trafic Dubbele Cabine Occasion

Hoogte: Renault Trafic H1 Occasion, Renault Trafic H2 Occasion

Kleur: Renault Trafic Grijs Occasion, Renault Trafic Wit Occasion, Renault Trafic Zwart Occasion

Leasen: Renault Trafic lease

Lengte & hoogte: Renault Trafic L1h1 Occasion, Renault Trafic L2h1 Occasion, Renault Trafic L2h2 Occasion

Model: Renault Master Occasion, Renault Trafic Occasion, Renault Express Occasion

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak