Klantwaardering 9.5

388 reviews

Renault Trafic automaat

Zoek jij een Renault Trafic automaat? Bekijk ons aanbod tweedehands bedrijfswagens en vind de ideale bus. Wij hebben altijd verscheidene Renault Trafics op voorraad en deze zijn allemaal direct leverbaar. Dus heb je een mooie Trafic gevonden, aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Ook kun je op onze website direct een actie voorstel aanvragen.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Trafic automaat

Wil jij binnenkort in een Trafic automaat rijden? Bij Dutch Vans vind je de Renault Trafic in verschillende varianten en kleuren, en ook regelmatig als automaat. Houd dus ons aanbod goed in de gaten om de perfecte bus te vinden! Wij hebben Renault Trafics in de standaard, Exclusive of verlengde uitvoering en met een dubbele cabine. Ook benieuwd naar middelgrote bedrijfswagens van andere merken? Neem dan eens een kijkje bij de automaat uitvoeringen van de Ford Transit Custom, Mercedes-Benz Vito en Volkswagen Transporter.

Dutch Vans: vind jouw Renault Trafic automaat

Dutch Vans is al sinds 2012 dé plek voor de aanschaf van kwalitatief goede bedrijfswagen occasions, waaronder de Renault Trafic automaat. Wij hebben bussen staan van alle grote merken, zoals Renault, Mercedes, Volkswagen, Opel, Ford, Fiat en Iveco. Wij garanderen dealer kwaliteit voor groothandelsprijzen, voor al onze occasions! Met onze centrale ligging, direct naast de A1 bij Barneveld, zijn wij vanuit heel Nederland goed bereikbaar. Kom dus gerust eens langs, of neem contact met ons op via de telefoon of de mail.
Twijfel je of je nieuwe Renault Trafic automaat wel genoeg vermogen heeft? Wij kunnen je adviseren over de mogelijkheden tot aanpassing van het vermogen (tuning). Dit kan leiden tot betere prestaties.

De Renault Trafic behoort tot de bekendste middelgrote bedrijfsauto’s in Europa. Mede doordat het het ruimste model is in het segment, is hij al vanaf zijn introductie een groot succes. De Renault Trafic maakt indruk op het gebied van rijcomfort, functionaliteiten en design. Er zijn weinig bestelbussen die zo prettig rijden als een Renault Trafic en met de Trafic automaat rij je natuurlijk extra soepel!

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak