Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.4

447 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Alle witte Opel Vivaro modellen van Dutch Vans

Ben je op zoek naar een strakke en efficiënte bedrijfswagen? Dan zijn de witte Opel Vivaro bedrijfswagens wat voor jou. Deze praktische, ruime bestelbussen klaren elke klus. Gebruik de filters aan de linkerkant van deze pagina, zodat je gemakkelijk jouw ideale Opel Vivaro bus uitkiest.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Comfortabel werken met een Opel Vivaro

Met een Opel Vivaro kun je efficiënt en comfortabel jouw werk uitvoeren. De comfortabele stoelen zijn bij veel vakmensen geliefd. Door de grote laadruimte en het grote laadvermogen kun je jouw werk met al het gemak doen. Ga voor een witte Opel Vivaro en je hebt ook nog eens een bus met een strakke uitstraling. Is wit toch niet de kleur die jij zoekt? In ons assortiment hebben we verschillende Opel Vivaro bedrijfswagens in meerdere kleuren. 

De Opel Vivaro in verschillende maten

De Opel Vivaro heeft in het jaar 2019 een grote verandering doorgemaakt. De modellen van voor 2019 hebben namelijk andere maten dan de recentere Vivaro’s. Zo heeft een nieuwe Opel Vivaro een hoogte van iets minder dan 190 centimeter. Bij oudere modellen is dit 7 centimeter hoger. Dit scheelt toch weer bij bijvoorbeeld een lage parkeergarage. 

De lengte van de Opel Vivaro verschilt ook tussen de modellen van voor en na 2019. De nieuwe types zijn verkrijgbaar in drie lengtematen. De kortste lengtemaat is 460 centimeter en de langste 530 centimeter. De afmetingen van de Vivaro van voor 2019 wijken hier enkele decimeters van af. Let dus goed op uit welk jaar de bestelwagen komt! 

Witte Opel Vivaro kopen of leasen?

Bij Dutch Vans is het mogelijk om de witte Opel Vivaro te kopen of te leasen. Bij iedereen is het verschillend wat de beste optie is. Wil je de Opel Vivaro kopen? Dan kun je hem volledig naar jouw wensen inrichten. Je kunt hem onder andere bestickeren, of een trekhaak toevoegen. Bekijk alle mogelijkheden op onze servicepagina. Het voordeel van het leasen is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen. Wel zit je gebonden aan de huurtermijn. Gebruik de leasecalculator om te ontdekken of dit wat voor jou is.

Wat kan ik van Dutch Vans verwachten?

Alle bedrijfswagens die wij verkopen en leasen zijn in goede staat. Vrijwel alle wagens hebben een boekje met de onderhoudshistorie. Wij vinden het belangrijk dat onze wagens betaalbaar zijn. Daarom kun je ervoor kiezen om jouw bedrijfsauto bij ons in te ruilen. Verder heb je de mogelijkheid om je witte Opel Vivaro te leasen. Heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina. We helpen jou graag.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak