Innameproces; van de trailer naar de fotostudio

BedrijfswagenvoorraadDUTCH fans 30 April 2021

Dagelijks wordt er bij DUTCH Vans hard gewerkt om het nieuwe aanbod aan bedrijfswagens snel toe te voegen aan onze online voorraad. Voordat de auto’s klaar zijn om gefotografeerd te worden in onze fotostudio, worden ze grondig gecontroleerd en gereinigd. In deze blog lichten we de weg toe die de auto’s afleggen tijdens het innameproces van de trailer tot aan het draaiplateau in de studio.

 

Inkoop van kwaliteit

Het proces begint eigenlijk al bij de inkoop van bedrijfswagens. Door onze jaren lange ervaring met bedrijfswagens hebben we de juiste kanalen in Nederland en in andere landen in Europa. Hier kopen wij kwalitatief goede bedrijfswagens in, die bijvoorbeeld afkomstig zijn van leasemaatschappijen. Door in te kopen bij gerenommeerde partijen kunnen wij de kwaliteit en kilometerstand garanderen en zijn bedrijfswagens ook vaak dealeronderhouden.

 

Een grondige controle

Nadat de nieuwe voorraad in Barneveld arriveert, starten we altijd met het nakijken van de bedrijfsbussen. We checken of de bedrijfswagens voldoen aan de omschrijving van onze leverancier en we kijken naar de technische en optische staat. Onze technisch specialisten lopen iedere auto op 250 verschillende punten na en maken tot slot ook een uitgebreide proefrit. Eventuele mankementen worden geregistreerd en verholpen in onze eigen werkplaats.

 

Een complete reiniging

Nadat de bedrijfswagens volledig gecheckt zijn bij de inname, wordt de auto zowel van binnen als van buiten helemaal gereinigd. Onze specialisten reinigen hierbij ook alle bekleding en plaatsen onder andere een hele nieuwe set vloermatten. Hierna is de bus klaar voor de slotronde in onze eigen fotostudio. Wist je dat we hierbij ook een 360 graden video maken van de binnenkant? Zo kan jij op onze website zowel de binnen- als de buitenkant van iedere mogelijke hoek bekijken.

 

Meer weten?

Dealerkwaliteit voor groothandelsprijzen is ons motto. Met onze kennis en netwerk bieden wij klanten meer; een ruim aanbod, kwaliteit, duidelijke afspraken en een eerlijke prijs. Heb je een vraag over DUTCH Vans of een van onze bedrijfswagens? Neem gerust contact met ons op!