Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 591 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

591 reviews
Financial Lease Benieuwd wat Financial Lease voor uw onderneming kan betekeken?
Referenties Lees wat klanten over ons zeggen en overtuig jezelf.
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Alle Volkswagen Crafter L2 occasions van Dutch Vans

Dutch Vans heeft een groot aanbod aan Volkswagen Crafter L2 bedrijfswagens op het wagenpark. Wil je een Crafter met een automaat? Of let je erg op de prijs? Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina en je vindt gemakkelijk jouw ideale Volkswagen Crafter L2 occassion!

2 occasions gevonden
Merk: Volkswagen
Model: Crafter
Lengte: L2

Over de Volkswagen Crafter L2 occasions

De Volkswagen Crafter L2 is een bedrijfswagen voor de echte vakmensen! De bestelwagen is gemaakt om al je zware klussen uit te voeren. De Crafter is een ideale wagen voor zakelijk gebruik. Zo heeft de wagen veel opbergvakken, waardoor je gemakkelijk je papierwerk kwijt kan. De Crafter is ergonomisch ingericht, waardoor je comfortabel in je autostoel zit. Daarnaast heeft de bus veel ingebouwde systemen, wat zeker voor de lange afstanden ideaal is.

Dutch Vans heeft 25+ verschillende soorten Volkswagen Crafter L2 busjes. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Volkswagen Crafter bakwagen, een Volkswagen Crafter bestelbus en een Volkwagen Crafter met een dubbele cabine. Alle pagina’s zijn gericht op een specifieke behoefte. Zoek je bijvoorbeeld naar een specifieke kleur? Dutch Vans heeft alle zwarte Volkswagen Crafters en witte varianten overzichtelijk op een rijtje gezet. Gebruik onze filter om je ideale bedrijfswagen te vinden!

Wat zijn de afmetingen van de Volkswagen Crafter L2?

De Volkswagen Crafter L2 occasions zijn in verschillende lengtes en hoogtes op de markt gekomen. Allereerst is het goed om te kijken naar het bouwjaar. Volkswagens Crafter tot het bouwjaar 2016 hebben andere afmetingen dan de nieuwste versies. Hieronder staan de populairste afmetingen voor de nieuwste modellen:

Lengte/hoogte Wielbasis Lengte laadgedeelte Breedte laadgedeelte Hoogte laadruimte Lengte achteroverbouw
L2/H3 3665 mm 3265 mm 1780 mm 2140 mm 1240 mm
L3/H3 4325 mm 4300 mm 1780 mm 2140 mm 1615 mm
L4/H3 4490 mm 4300 mm 1832 mm 1961 mm 1346 mm
L4/H4 4490 mm 4300 mm 1832 mm 2196 mm 1346 mm

 

Heb je de voorkeur voor een andere formaat? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen precies het huidige aanbod doorgeven, met de bijbehorende afmetingen.

Een VW busje leasen of kopen?

Wellicht vraag je je af: is het in mijn situatie voordeliger om een Volkswagen Crafter L2 occasion te leasen of te kopen? Dit is sterk afhankelijk van je financiële situatie. Het voordeel van het leasen is dat de Volkswagen Crafter L2 voor een breder publiek toegankelijk is. Wel betaal je uiteindelijk meer dan dat je een Volkswagen Crafter L2 koopt. Verder zit je ook gebonden aan een leasetermijn.

Wil je je Volkswagen Crafter L2 volledig naar wens inrichten? Dan is het aan te raden om een Volkswagen Crafter L2 te kopen. Zo zou je bijvoorbeeld je bedrijfswagen kunnen bestickeren of kan je ervoor kiezen om een trekhaak toe te voegen. Bij Dutch Vans kan je je bedrijfswagen volledig naar wens inrichten. Lees meer over de mogelijkheden op onze servicepagina.

Wat kan ik van Dutch Vans verwachten?

Dutch Vans heeft 25+ modellen van de Volkswagen Crafter L2 in het assortiment. Op onze website vind je overzichtelijk alle varianten op een rij. Zo zoek je gemakkelijk op het bouwjaar, zoals naar de crafters uit 2015 en crafters uit 2016. Ben je op zoek naar specifieke afmetingen? Dan hebben wij alle afmetingen, zoals, Crafters in l4, overzichtelijk gegroepeerd.

Alle Volkswagen Crafter L2 bedrijfswagen zijn in goede staat. Zo zijn de bedrijfswagens recent gebouwd en hebben vrijwel alle bedrijfswagens een boekje met de onderhoudshistorie.

Bij Dutch Vans willen wij de Volkswagen Crafter L2 betaalbaar houden. Zo kun je ervoor kiezen om je bedrijfsauto in te ruilen. En wil je de Volkswagen Crafter L2 leasen? Dan is dat geen probleem!

Wil je meer weten over de Volkswagen Crafter L2 occasions van Dutch Vans? Neem dan gerust contact op via ons contactpagina.

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak