Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.3

466 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Ford Transit bakwagen

Ben jij op zoek naar een Ford Transit bakwagen? In het ruime en snel wisselende aanbod occasions van Dutch Vans kun je altijd de bedrijfswagen vinden die voldoet aan al jouw eisen. Zie je een mooie Ford Transit bakwagen staan, dan kun je direct een actie voorstel aanvragen. Ook ben je van harte welkom bij ons in Barneveld voor het maken van een proefrit.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Ford Transit bakwagen

Wil je binnenkort aan de slag met een Ford Transit bakwagen? Dan moet je bij Dutch Vans zijn. Door onze eigen voorraad heb je altijd genoeg te kiezen en kun je bovendien direct wegrijden met jouw nieuwe bedrijfswagen. De Ford Transit bakwagen hebben wij in meerdere varianten. Zo verschillen ze in kilometerstand, qua prijs en bouwjaar.

De Ford Transit bakwagen is ideaal als je vaak veel en grote spullen moet vervoeren, maar toch wendbaar wilt blijven op de weg. Op het onderstel van de Ford Transit bakwagen is namelijk de cabine en de bak gemonteerd. De bakwagen is daardoor een goede keuze als de normale bestelwagen te licht is, maar een vrachtwagen te zwaar. Door de laadklep aan de achterkant van de bak wordt het in- en uitladen ook nog eens een fluitje van een cent.

Wil je een goede vergelijking maken tussen de Ford Transit bakwagen en modellen van andere grote merken, kijk dan naar de Renault bakwagen, Mercedes bakwagen of Volkswagen bakwagen die wij in de aanbieding hebben.

Geschikte Ford Transit bakwagen bij Dutch Vans

Zie je een Ford Transit bakwagen staan die geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag via de pagina van de desbetreffende bedrijfswagen een actie voorstel en ontvang een mooie aanbieding van ons? Voor meer informatie of een proefrit kun je ook contact met ons opnemen of langskomen in Barneveld. Vanuit alle plaatsen zijn wij goed bereikbaar dankzij onze centrale locatie, direct naast de snelweg A1.

Voor alle Ford bedrijfswagens van Dutch Vans geldt dat ze van dealer kwaliteit zijn, maar tegen een groothandelsprijs te koop staan. Het is dankzij die formule én onze ruime voorraad van ruim 300 bedrijfswagens dat wij zijn uitgegroeid tot dé plek voor het vinden van de ideale tweedehands bakwagen.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak