Klantwaardering 9.5

395 reviews

Renault bakwagen

Geïnteresseerd in een Renault bakwagen voor jouw bedrijf? Bij Dutch Vans hebben we altijd een ruim aanbod Renault bedrijfswagens, waaronder bakwagens. Een geschikte Renault bakbus gezien? Aarzel niet en laat het ons weten, of vraag op de pagina van de betreffende occasion direct een actie voorstel aan!

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Renault bakbus

Wil jij binnenkort bij ons wegrijden in een Renault bakbus? Al onze bedrijfswagens zijn direct leverbaar, dus je hoeft nooit lang te wachten voor je de weg op kan in jouw nieuwe bus. De Renault Master bakbus vind je bij ons in verschillende soorten, maten en kilometerstanden. De meeste occasions hebben een laadklep, maar we hebben dit model ook als lowliner.

Renault draait al vele jaren mee in de markt voor bedrijfswagens. Ook aan de bakwagens die het merk levert, is dat af te zien. Dus wil je verzekerd zijn van topkwaliteit, vermogen en hoge betrouwbaarheid, dan is het zeker de moeite waard om een Renault bakbus te overwegen. De bedrijfswagens van Renault maken indruk, zowel qua interieur als exterieur. Een Renault bakwagen biedt jouw bedrijf een professionele uitstraling, terwijl je kunt genieten van uitstekend rijcomfort.

Zit je nog in de oriënterende fase van jouw zoektocht naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan kun je de Renault bakbus eens vergelijken met alle bakwagens in onze voorraad. Zo hebben wij onder meer bakwagens van Renault en Volkswagen in de aanbieding.

Dutch Vans: Renault bakwagen direct leverbaar

Ben je op zoek naar een betrouwbare dealer voor de aanschaf van een Renault bakwagen? Dan zit je goed bij Dutch Vans. Alle bedrijfswagens in ons aanbod zijn van dealer kwaliteit, en we bieden ze aan voor groothandelsprijzen! Door onze eigen voorraad zijn de bussen ook nog eens direct leverbaar.

Meer weten, of wil je misschien een proefrit maken in een Renault bakbus? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon, of kom langs in Barneveld! Met onze centrale ligging in Nederland, pal naast de snelweg, zijn wij voor iedereen goed te bereiken.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak