Klantwaardering 9.5

394 reviews

Ford Transit Custom Automaat

Op zoek naar een Ford Transit Custom automaat? Bekijk ons aanbod en vind jouw ideale bedrijfswagen. Wij hebben altijd ruim 300 occasions op voorraad, waaronder de Ford Transit Custom. Een geschikte Ford Custom automaat gevonden? Aarzel niet en neem contact met ons op, of vraag direct via de website een actie voorstel aan!

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Ford Custom automaat

Wil jij binnenkort al de weg op in jouw nieuwe Ford Custom automaat? Bij Dutch Vans hebben we verschillende uitvoeringen van de Ford Transit Custom staan, onder andere als automaat. Ook geïnteresseerd in handgeschakelde bussen? Neem dan een kijkje bij ons volledige aanbod van de Ford Transit Custom. Is een automaat een harde eis, maar zie je geen geschikte Ford Custom? Dan vind je bij de vergelijkbare modellen Volkswagen Transporter automaat of Mercedes-Benz Vito automaat misschien een passende bus!

De Ford Transit Custom automaat is een veelzijdige, middelgrote bedrijfswagen met een perfecte combinatie van functionaliteit en vermogen. Het is een relatief nieuw model van de Ford Transit en hij behoort de laatste jaren tot de best verkochte bedrijfswagens in zijn klasse.

Een Ford Custom automaat is te verkrijgen in twee lengtes: de L1-uitvoering (laadruimte 2,55 meter) en de L2-uitvoering (laadruimte 2,92 meter). Met het indrukwekkende uiterlijk en luxe interieur is de Ford Custom een prachtig uithangbord voor jouw bedrijf!

Ford Transit Custom automaat kopen bij Dutch Vans

Zoek jij naar een betrouwbare dealer voor jouw nieuwe Ford Transit Custom automaat? Dan zit je goed bij Dutch Vans! Alle modellen van Ford zijn bij ons gegarandeerd van dealer kwaliteit, en staan bij ons te koop voor groothandelsprijzen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon, of kom langs in Barneveld! Door onze centrale ligging, recht naast de snelweg, zijn wij vanuit heel Nederland goed bereikbaar.

Al sinds 2012 is Dutch Vans dé plek om mooie Ford bedrijfswagen occasions te vinden. Alle occasions in ons aanbod zijn direct leverbaar, dus wie weet rijd jij binnenkort al bij ons weg in jouw nieuwe bedrijfswagen!

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak