Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 590 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag, Hemelvaart en Koningsdag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

590 reviews
Financial Lease Benieuwd wat Financial Lease voor uw onderneming kan betekeken?
Referenties Lees wat klanten over ons zeggen en overtuig jezelf.
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Volkswagen Caddy grijs

Wil jij binnenkort wegrijden in een stoere Volkswagen Caddy grijs? Dat kan bij Dutch Vans! Wij hebben een eigen voorraad van meer dan 400 jong gebruikte bedrijfswagens, waaronder de VW Caddy grijs. Vergelijk de verschillende busjes en vraag via de website een actie voorstel aan voor jouw favoriet(en).

6 occasions gevonden
Merk: Volkswagen
Model: Caddy
Basiskleur: Grijs

VW Caddy grijs

De aanschaf van een VW Caddy grijs is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een compacte bus. Vanwege de populariteit vind je in het aanbod van Dutch Vans altijd voldoende Caddy’s. We hebben ze uit meerdere bouwjaren (o.a. 2015, 2016, 2017), met een handgeschakelde versnellingsbak en als automaat en met verschillende kilometerstanden. Zo heb je altijd wat te kiezen als je zoekt naar een Volkswagen Caddy grijs!

Van alle bedrijfswagens die Volkswagen op de markt brengt, is de Caddy de kleinste. Hij is ook meteen een van de bekendste compacte busjes. Vergeleken met de concurrenten biedt die nog veel ruimte en heeft de Caddy een stoere uitstraling. De VW Caddy grijs is heel handig voor vakmensen vanwege de praktische inrichting, maar hij wordt ook veel privé gebruikt door onder anderen hondenbezitters.

Ben je heel gericht op zoek naar een Caddy en hoeft de kleur daarom niet per se grijs te zijn, bekijk dan ook eens de Volkswagen Caddy wit en zwart. Ben je niet aan één merk gebonden, maar vooral op zoek naar een compacte bedrijfswagen, kijk dan naar de Renault Kangoo, Opel Combo of Mercedes Citan.

Volkswagen Caddy grijs van dealer kwaliteit bij Dutch Vans

Voor de aanschaf van een Volkswagen Caddy grijs moet je al meer dan tien jaar bij Dutch Vans zijn. Je krijgt dan gegarandeerd een bus van dealer kwaliteit voor een groothandelsprijs. Het is mede dankzij deze unieke formule dat wij zijn uitgegroeid tot dé plek voor een bedrijfswagen occasion.

Benieuwd naar meer informatie over één van onze Volkswagen bedrijfswagens? Neem dan gerust contact met ons op. Ook ben je van harte welkom bij ons in Barneveld. Onze centrale liggen, ook nog eens pal naast de A1, zorgt ervoor dat we vanuit heel Nederland uitstekend bereikbaar zijn.

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak