Grote keuze bedrijfswagens 400+

Gecontroleerd door een monteur!

Beste prijs kwaliteit verhouding

Vakkundig advies op maat

Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 493 reviews
9.4

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 153 701 78
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.4

493 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Opel Movano L2h2 Occasion

Wil je graag een Opel Movano L2 H2 Occasion aanschaffen? Bij Dutch Vans hebben we een uitgebreid en snel wisselend aanbod bedrijfswagen occasions, waaronder direct leverbare Movano L2 H2. Heb je een geschikte bus gevonden, vraag dan meteen een actie voorstel aan via de pagina van de desbetreffende bedrijfswagen.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Movano L2 H2 Bij

Dutch Vans heb je meer dan genoeg om uit te kiezen als je op zoek bent naar de Movano L2 H2. De bussen komen uit meerdere bouwjaren, verschillen in kilometerstand en de prijzen lopen sterk uiteen. Bekijk, vergelijk en kies jouw favoriet!

De Movano is de grootste van alle Opel bedrijfswagens. Hiermee weet je zeker dat je altijd voldoende laadruimte hebt om bijvoorbeeld al jouw spullen in te vervoeren. De Movano is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Met de Movano L2 H2 ga je voor het kleinste model. L2 H2 staat voor Lengte 2, Hoogte 2. Deze uitvoering is over het algemeen zo’n 5,5 meter lang en heeft een laadruimte van ongeveer 3 meter. Is dat net iets te klein voor je, dan zou je ook eens kunnen kijken naar de Opel Movano L3 H2. Deze is ruim 6 meter en heeft een laadruimte die ruim een halve meter groter is dan de L2 H2-variant.

Opel Movano L2 H2

van dealer kwaliteit Voor welke Opel Movano je nou gaat, de L2 H2 of L3 H2, één ding weet je zeker: bij Dutch Vans kun je rekenen op een bus van dealer kwaliteit tegen een groothandelsprijs. Bovendien ondersteunen wij jou zo goed mogelijk in de zoektocht naar de ideale bedrijfswagen. Wij helpen je bij extra’s als belettering en bestickering, je kunt je huidige bus bij ons inruilen en we brengen je graag in contact met onze vaste partner Action Lease als je liever leaset dan koopt.

Wil je nog meer weten over de Opel Movano L2 H2 of graag een proefrit maken? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefoon of kom bij ons langs in Barneveld! Met onze centrale ligging in Nederland, pal naast de snelweg A1, zijn wij voor iedereen goed bereikbaar.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak