Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 591 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

591 reviews
Financial Lease Benieuwd wat Financial Lease voor uw onderneming kan betekeken?
Referenties Lees wat klanten over ons zeggen en overtuig jezelf.
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Iveco Daily Leasen

Geïnteresseerd in een Iveco Daily leasen? Bekijk hieronder ons aanbod, vergelijk de bussen en maak een proefrit in jouw favoriete tweedehands bedrijfswagen.

18 occasions gevonden
Merk: Iveco
Model: Daily

Iveco Daily: een trouwe metgezel in jouw dagelijkse bedrijfsvoering

Sinds 1978 levert de Italiaanse autofabrikant Iveco de Iveco Daily, een groot licht bedrijfsvoertuig dat een essentiële rol heeft gespeeld in bedrijven over de hele wereld. De Daily, die tot 1983 ook als Fiat Daily werd verkocht, onderscheidt zich van de meer auto-achtige Fiat Dutcato leasen door zijn aparte ladderframe, dat kenmerkend is voor zwaardere bedrijfsvoertuigen. Deze solide en duurzame bouw maakt de Daily een betrouwbare partner voor elke onderneming.

In de loop der jaren heeft de Daily verschillende transformaties ondergaan. Zo werd in 1985 de turbodieselversie geïntroduceerd, die bekend staat als TurboDaily, en werd de eerste generatie Daily in 1990 volledig vernieuwd. Het motoraanbod werd uitgebreid met verbeteringen aan de Sofim-motor, die destijds een capaciteit had van 2,5 L. De Daily bleef zich verder ontwikkelen en introduceerde nieuwe technologieën zoals de Unijet-technologie (common rail) voor alle turbodiesels en nieuwe versies zoals “”Agile””, met automatische versnellingsbak, en “”CNG””, een versie op aardgas.

Met de introductie van de derde generatie Daily in juli 2014 werd het voertuig volledig herzien, waarbij alleen het motorenaanbod werd behouden. Onlangs, in 2022, werd de eDaily FCEV onthuld, uitgerust met een 140 kW elektrische motor en een 90 kW waterstofcel systeem van FPT Industrial, die in slechts 15 minuten kan worden opgeladen en tot 350 km kan rijden met een maximale lading van 3 ton.

Met zijn lange geschiedenis en bewezen betrouwbaarheid is de Iveco Daily een uitstekende keuze voor elke onderneming die op zoek is naar een veelzijdige, krachtige en betrouwbare bedrijfswagen.

Maximale Waarde, minimale Kosten: Iveco Daily Lease opties

Bij DUTCH Vans begrijpen we dat elke onderneming uniek is en daarom bieden we diverse lease-opties voor de Iveco Daily om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een turbodiesel of een natuurlijke gasversie nodig hebt, we hebben een leaseplan dat past bij jouw bedrijfsmodel en budget. En met onze scherpe prijzen krijg je maximale waarde tegen minimale kosten.

Kies voor de kwaliteit van DUTCH Vans

Met een constante voorraad van meer dan 300 voertuigen, waaronder jong gebruikte Iveco Daily bedrijfswagens, biedt DUTCH Vans je de flexibiliteit en keuze die je nodig hebt. Sinds 2012 zijn we toegewijd aan de handel in tweedehands bedrijfswagens en hebben we een reputatie opgebouwd voor kwaliteit en service. Onze bedrijfswagens ondergaan een rigoureus onderhoudsproces om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste standaarden. Of je nu wilt kopen of leasen, bij DUTCH Vans krijg je dealerkwaliteit tegen groothandelsprijzen.

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak