Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 549 reviews
9.7

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.7

549 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Ford Transit L2H2 Occasion

Dutch Vans heeft een groot aanbod aan Ford Transit L2H2 Occasion bedrijfswagens. Dankzij de populariteit en robuustheid van de Ford Transit L2H2 occasions, is er op ons wagenpark geen gebrek aan deze bedrijfswagen. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina en vind gemakkelijk jouw ideale Ford Transit L2H2!

0 occasions gevonden
Merk: Ford
Model: Transit
Lengte: L2
Hoogte: H2

Geen occasions gevonden

Verschillende Ford Transit L2H2 bedrijfswagens

De Ford Transit is gemaakt om al jouw zware klussen uit te voeren. Bij Dutch Vans hebben we verschillende soorten van deze krachtige wagen in ons assortiment. Zo kun je jouw klussen gemakkelijk uitvoeren met de krachtige Ford Transit 350 L2H2. Ben je geïnteresseerd in een grotere uitvoering van de Transit? Kijk dan bij onze Transit L3 H2 of L4 H3.

De afmetingen van de laadruimte van de Ford Transit L2H2

Wil je graag jouw klussen uitvoeren met de Transit L2H2? Dan is het handig om de afmetingen van de laadruimte van de Ford Transit L2H2 te weten. De afmetingen van de Ford Transit L2H2 zijn van bedrijfswagens vanaf 2014. De afmetingen vóór dit jaar wijken hiervan af. De afmetingen van de laadruimte van de Transit met voorwielaandrijving zijn:

  • Lengte laadruimte = 304 cm
  • Hoogte laadruimte = 175 cm
  • Breedte laadruimte = 176 cm 

De afmetingen van de laadruimte van de Ford Transit L2H2 met achterwielaandrijving wijken af van de versie met voorwielaandrijving. Dit komt doordat de aandrijving in de bedrijfswagen met achterwielaandrijving meer ruimte nodig heeft. Hierdoor is de hoogte van de laadruimte van deze wagen 164 cm.

Wat kan ik verwachten van Dutch Vans?

Bij Dutch Vans hebben we veel modellen van de Ford Transit in ons assortiment. Alle bedrijfswagens zijn in goede staat. De auto’s zijn recent gebouwd en zijn vrijwel allemaal voorzien van een onderhoudsboekje. 

De Ford Transit bedrijfswagen kun je bij Dutch Vans zowel kopen als leasen. Maak gebruik van de leasecalculator en ontdek of leasen de juiste keuze voor jou is. Je mag bij ons jouw oude bedrijfswagen inleveren. Hierdoor ben je netto goedkoper uit. Heb je nog vragen over de Ford Transit L2H2 of wil je meer weten over Dutch Vans? Neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren zo snel mogelijk!

Peter helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak