Beste bedrijfswagens voor schilders: een top 5

Bedrijfswagenvoorraad 25 June 2024

Als schilder heb je natuurlijke specifieke wensen wanneer je op zoek gaat naar een geschikte bedrijfswagen. Je moet niet alleen meerdere potten verf en kwasten kunnen meenemen, maar ook grotere spullen, zoals ladders. Een goede schildersbus heeft daarom genoeg ruimte, is betrouwbaar en makkelijk in te delen. We hebben daarom 5 goede bedrijfswagens voor schilders op een rij gezet.

1. Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom is een uitstekende keuze voor schilders. In de ruime laadruimte kun je gemakkelijk grote spullen, zoals ladders, vervoeren. Het interieur is bovendien aanpasbaar; je kan de ruimte indelen op een manier die voor jou het beste werkt. Laat bijvoorbeeld handige vakken en schappen monteren om kleinere benodigdheden te overzichtelijk te bewaren.

Bekijk hier alle Ford Transit Customs

2. Mercedes Vito

De Mercedes Vito staat bekend om zijn comfort en stijl; fijn als je veel tijd in je bus doorbrengt. Voor schilders biedt de Vito niet alleen een aangename rijervaring, maar deze luxe bus heeft ook veelzijdige opbergmogelijkheden voor verf, kwasten, rollers en beschermingsmiddelen. De laadvloer is vlak en er zijn tal van accessoires beschikbaar om je spullen veilig te vervoeren.

Bekijk hier alle Mercedes Vito’s

3. Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is een robuuste en duurzame keuze voor schilders. Deze bus heeft niet alleen een grote en gemakkelijk toegankelijke laadruimte, maar ook veel bevestigingspunten om ladders en stellages veilig te vervoerden. De mogelijkheid om het interieur aan te passen is een groot voordeel; je kunt speciale houders en schappen toevoegen die helpen je verf en gereedschap goed georganiseerd te houden.

Bekijk hier alle Volkswagen Transporters

4. Iveco Daily (grotere optie)

De Iveco Daily is een uitstekende keuze voor schilders die graag een groot en krachtig voertuig willen. Ondanks zijn grootte biedt de Daily een prettige rijervaring, met krachtige motoren en een comfortabele cabine. In de grote laadruimte met veel laadvermogen krijg je altijd je spullen mee.

Bekijk hier alle Iveco Daily’s

5. Volkswagen Caddy (kleinere optie)

De Volkswagen Caddy is een populaire keuze onder schilders die een compactere, maar toch ruime en efficiënte bedrijfswagen zoeken. De laadruimte is groot genoeg voor basis schildersgereedschappen zoals verfpotten, rollers en kleinere ladders. Door de wendbaarheid en comfortabele rijervaring is deze kleinere bus ideaal als je veel werkt in de stad.

Bekijk hier alle Volkswagen Caddy’s

Belangrijk: maak een proefrit

Deze opties helpen schilders op weg om een juiste keuze te maken bij de zoektocht naar een nieuwe bus. Het is belangrijk om te onthouden dat elke (jong) gebruikte bedrijfswagen uniek is. Het is daarom verstandig om je te verdiepen in de bussen die jij voor ogen hebt en deze goed te vergelijken.

Ook ben je altijd welkom bij ons in Barneveld en kan je een proefrit maken in de bedrijfswagens waarin je geïnteresseerd bent. Alle bussen die je op onze site ziet, hebben we zelf op voorraad. Daardoor zijn ze direct leverbaar.