Populaire bedrijfswagen: de Volkswagen Transporter

BedrijfswagenvoorraadDUTCH fans 31 March 2021

Met regelmaat treffen we hem bij DUTCH Vans; de Volkswagen Transporter fan. En die liefde voor deze bedrijfswagen begrijpen wij maar al te goed. In deze blog nemen we je mee van het ontstaan van Volkswagen T1 naar het huidige model en ons aanbod daarin.

 

Iconisch ontwerp met een Nederlands tintje

Drie jaar nadat de Nederlandse importeur bij Volkswagen een idee opgooit voor een kleine transportwagen, rolt de eerste Transporter in Wolfsburg de fabriek uit. De populaire T1 werd van 1950 tot 1967 geproduceerd en is vooral bekend vanwege zijn iconische ontwerp. Nog steeds is het eerste model Transporter, vooral omgebouwd als camperbusje, erg gewild. Mede door de populariteit is het aanbod van T1 busjes schaars én zijn ze erg prijzig.

 

Van T1 naar T6.1

Na de lancering van de T1 in 1950 kwam het tweede model Transporter pas in 1967 op de markt. De T2 is zowel technisch als qua uiterlijk flink veranderd. Vele nieuwe modellen later zijn we in 2015 bij de T6 aangekomen. Met de optie om de zesde generatie uit te voeren in een two-tone-kleurstelling, geeft de T6 een duidelijke knipoog aan de eerste generatie Transporter. Het nieuwste model Transporter kreeg al in 2019 een ‘kleine’ facelift en deze bedrijfswagen werd gelanceerd als T6.1. Vooral het dashboard heeft een grondige make-over gekregen.

 

Nu op voorraad

DUTCH Vans beschikt over een ruime voorraad Volkswagen Transporters, waaronder twee Transporter T6 exemplaren met maar liefst 204 pk.

 

Volkswagen Transporter 2.0 TDi

DSG Automaat, oktober 2017 , 204 pk, 89.000 km.

Super mooie bedrijfswagen met onder andere navigatie en xenon verlichting. De auto beschikt over een kastinrichting die er eventueel ook door DUTCH Vans uitgehaald kan worden.

Klik hier voor 24 foto’s en 360º beeldmateriaal

 

 

Volkswagen Transporter 2.0 TDi

DSG Automaat, september 2019, 204 pk, 138.697 km.

Highline Lifstyle uitvoering met veel opties zoals stoelverwarming, navigatie, xenon verlichting. De auto heeft fabrieksgarantie tot september 2021.

Klik hier voor 24 foto’s en 360º beeldmateriaal.

 

 

Benieuwd naar de volledige voorraad Volkswagens Transporters bij DUTCH Vans in Barneveld? Check hier ons aanbod en vraag direct een offerte aan!