292 voertuigen op voorraad.
reset filters
8,7 uit 175 beoordelingen
Prijs
Trekvermogen (in kg)
Zoek occasions
uitgebreid zoeken
Trekvermogen (in kg)
Vermogen in PK
Bouwjaar
Laadvermogen (in kg)
Laadruimte (in cm)
Lengte
Kilometerstand
Hoogte
Gesloten bestelwagen
(164)
Dubbele cabine
(26)
Bakwagens
(22)
Koelwagens
(31)
Open laadbakken
(8)
Personenbussen
(35)
Rolstoelvervoer
(1)
Overig
(292)
Alle bedrijfswagens
(292)
uitgebreid zoeken sluiten
Live Chat nu offline

Lease calculator

Aanschafwaarde:
De aanschafwaarde exclusief btw is het maximale leasebedrag. De btw moet worden betaald voor of tijdens de aflevering van de auto/ bedrijfswagen aan de leverancier. Heeft u een auto of bedrijfswagen in te ruilen? Deze kunt u ook gebruiken om de btw te verrekenen. Bij de eerstvolgende aangifte kunt u de btw terugvragen.

Aanbetaling:
U kunt er voor kiezen om niet de gehele aanschafwaarde te leasen door middel van een aanbetaling. Dit is een extra aanbetaling boven op de btw die moet worden betaald. Dit kan door middel van een geldbedrag of een inruil van een auto/ bedrijfswagen.

Looptijd:
Vooraf bepaald u de looptijd van het lease contract. Binnen dit termijn moet het contract worden voldaan. De looptijd en de leeftijd van het object mag niet meer dan 120 maanden zijn. U kunt kiezen tussen 24, 36 , 48 of 60 maanden.

Slottermijn:
Een slottermijn staat vast tot het laatste termijn hierdoor wordt het maandbedrag lager. Over de gehele lease periode betaalt u alleen rente en geen aflossing. Het slottermijn dient ingelost te worden met het laatste termijn van het contract. U kunt er ook voor kiezen om de inruilwaarde van het object te gebruiken om het slottermijn in te lossen.