Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Annuleren

Grote keuze bedrijfswagens 400+

Vakkundig advies op maat

Beste prijs kwaliteit verhouding

Klantwaardering 9.3

466 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Mercedes Sprinter koelwagen

Ben je op zoek naar een Mercedes Sprinter koelwagen? In het ruime aanbod van Dutch Vans vind je altijd een aantrekkelijke bedrijfswagen! Door onze eigen voorraad zijn al onze koelwagens direct leverbaar. Heb je een Mercedes Sprinter koelbus gezien die jij graag wilt hebben, vraag dan meteen een vrijblijvend actie voorstel bij ons aan. Ook ben je van harte welkom om de koelwagen te bekijken op onze locatie in Barneveld.

0 occasions gevonden

Moment geduld...

Mercedes Sprinter koelbus

Voor de perfecte Mercedes Sprinter koelbus moet je bij Dutch Vans zijn. In ons ruime aanbod vind je zowel bestelbussen als bakwagens als met een gekoelde laadruime. De bussen verschillen bovendien in prijs, kilometerstand en kleur. Zo vind je altijd een geschikte Mercedes Sprinter koelwagen bij ons.

De Mercedes Sprinter koelbus is ideaal voor het vervoer van goederen die op een vaste temperatuur moeten blijven. In de laadruimte van de Sprinter kun je daarom de temperatuur tussen de -20 en +20 instellen. Bovendien is de laadruimte te splitsen door de schuifwand. In de twee compartimenten die daardoor ontstaan kun je verschillende temperaturen instellen. De wand is er overigens ook eenvoudig uit te halen.

Naast de Mercedes Sprinter koelwagen vind je in het aanbod van Dutch Vans dit type bedrijfswagen ook van onder andere Volkswagen.

Mercedes Sprinter koelwagen bij Dutch Vans

Heb je de juiste Mercedes Sprinter koelwagen gevonden, dan kun je direct een vrijblijvend actie voorstel aanvragen. Zoals voor alle Mercedes bedrijfswagens geldt, kun je voor de koelbus vertrouwen op dealer kwaliteit voor een groothandelsprijs.

Dutch Vans is door die formule en het ruime aanbod occasions de plek geworden voor tweedehands bedrijfswagens. Wij hebben namelijk altijd meer dan 300 bussen op voorraad. Je bent van harte welkom om ze te bekijken op onze locatie in Barneveld. Onze ligging pal naast de A1 maakt ons goed bereikbaar vanuit heel Nederland.

Heb je nog een bus die je graag wilt inruilen, dan ontvangen wij graag zo veel mogelijk heldere en relevante informatie en een aantal foto’s. Op basis daarvan zullen wij de waarde bepalen.

Peter helpt je graag bij de juiste keuze


Neem gerust contact op!

Maak een afspraak