Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 587 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag, Hemelvaart en Koningsdag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

587 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Mercedes Sprinter koelwagen

Ben je op zoek naar een Mercedes Sprinter koelwagen? In het ruime aanbod van Dutch Vans vind je altijd een aantrekkelijke bedrijfswagen! Door onze eigen voorraad zijn al onze koelwagens direct leverbaar. Heb je een Mercedes Sprinter koelbus gezien die jij graag wilt hebben, vraag dan meteen een vrijblijvend actie voorstel bij ons aan. Ook ben je van harte welkom om de koelwagen te bekijken op onze locatie in Barneveld.

3 occasions gevonden
Merk: Mercedes-benz
Model: Sprinter
Carrosserie: koelwagen

Mercedes Sprinter koelbus

Voor de perfecte Mercedes Sprinter koelbus moet je bij Dutch Vans zijn. In ons ruime aanbod vind je zowel bestelbussen als bakwagens als met een gekoelde laadruime. De bussen verschillen bovendien in prijs, kilometerstand en kleur. Zo vind je altijd een geschikte Mercedes Sprinter koelwagen bij ons.

De Mercedes Sprinter koelbus is ideaal voor het vervoer van goederen die op een vaste temperatuur moeten blijven. In de laadruimte van de Sprinter kun je daarom de temperatuur tussen de -20 en +20 instellen. Bovendien is de laadruimte te splitsen door de schuifwand. In de twee compartimenten die daardoor ontstaan kun je verschillende temperaturen instellen. De wand is er overigens ook eenvoudig uit te halen.

Naast de Mercedes Sprinter koelwagen vind je in het aanbod van Dutch Vans dit type bedrijfswagen ook van onder andere Volkswagen.

Mercedes Sprinter koelwagen bij Dutch Vans

Heb je de juiste Mercedes Sprinter koelwagen gevonden, dan kun je direct een vrijblijvend actie voorstel aanvragen. Zoals voor alle Mercedes bedrijfswagens geldt, kun je voor de koelbus vertrouwen op dealer kwaliteit voor een groothandelsprijs.

Dutch Vans is door die formule en het ruime aanbod occasions de plek geworden voor tweedehands bedrijfswagens. Wij hebben namelijk altijd meer dan 300 bussen op voorraad. Je bent van harte welkom om ze te bekijken op onze locatie in Barneveld. Onze ligging pal naast de A1 maakt ons goed bereikbaar vanuit heel Nederland.

Heb je nog een bus die je graag wilt inruilen, dan ontvangen wij graag zo veel mogelijk heldere en relevante informatie en een aantal foto’s. Op basis daarvan zullen wij de waarde bepalen.

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak