Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 587 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag, Hemelvaart en Koningsdag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

587 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Bestelbus L4 H2

Ben jij op zoek naar een Bestelbus L4 H2?

2 occasions gevonden
Carrosserie: bestelbus
Lengte: L4
Hoogte: H2

Mercedes Benz Sprinter L4

Als je een Mercedes Benz Sprinter L4 zoekt, dan moet je bij Dutch Vans zijn. Wij hebben de Sprinter onder andere als bakwagen, personenbus en bestelbus in de aanbieding. De bedrijfswagens verschillen bovendien in prijs, kleur, bouwjaar en kilometerstand. Zo kan iedere ondernemer de bus vinden die voldoet aan zijn of haar wensen!

De Mercedes Benz Sprinter is een bijzonder stijlvolle en betrouwbare bus. Dit Duitse model is dan ook één van de best verkochte bedrijfswagens. De Mercedes Sprinter L4 (lengte 4) is de langste in het totale aanbod Sprinters. Door de totale lengte van 7,36 meter en een laadruimte van 4,7 meter heb je altijd genoeg ruimte voor al jouw spullen. De Mercedes Sprinter L4 wordt ook veel gebruikt als personenbus. De lengte maakt deze bus bijvoorbeeld geschikt voor het vervoeren van mensen in een rolstoel.

Naast de L4 is de Sprinter bij Dutch Vans ook verkrijgbaar in andere afmetingen. In ons aanbod Mercedes bedrijfswagens vind je bijvoorbeeld de L3 H2 en L2 H1. Wil je de Sprinter vergelijken met modellen van andere merken? Kijk dan bijvoorbeeld naar de Renault Master, Volkswagen Crafter, of Ford Transit.

Mercedes Sprinter L4 voor groothandelsprijs bij Dutch Vans

Dealer kwaliteit voor een groothandelsprijs. Dat is de bekende formule waar je Dutch Vans bekend door is geworden. In combinatie met onze grote voorraad occasions maakt het van ons dé plek om je bedrijfswagen te kopen.

Heb je een mooie Mercedes Sprinter zien staan op de website? Vraag dan via de pagina van de bus een actie voorstel aan. Je ontvangt dan een vrijblijvende aanbieding. Ook kun je natuurlijk bij ons langskomen in Barneveld. Je vindt ons pal naast de A1.

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak