Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 586 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag en 2de paasdag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

586 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Bestelbus L3H3

Wil jij binnenkort wegrijden in een bestelbus L3H3? Dat kan! Bij Dutch Vans hebben we altijd meer dan 300 bedrijfswagens op voorraad, waaronder de bestelbus L3H3. Zie je een occasion die jou aanspreekt? Vraag dan via de pagina van de desbetreffende bus een actie voorstel aan of neem vrijblijvend contact met ons op!

13 occasions gevonden
Carrosserie: bestelbus
Lengte: L3
Hoogte: H3

Afmetingen van de L3H3 Bestelbus

De L3H3 bestelbus, bekend om zijn indrukwekkende afmetingen, biedt een lengte (L3) die meestal varieert tussen 6 tot 7 meter en een hoogte (H3) van ongeveer 2,5 tot 3 meter. Deze afmetingen maken het een ideale keuze voor bedrijven die grote hoeveelheden goederen of uitrusting moeten vervoeren. De ruime laadruimte is perfect voor zowel hoge als lange items, waardoor deze bus een veelzijdige oplossing is voor diverse transportbehoeften.

Voor welke bedrijven is de L3H3 bestelbus ideaal?

De L3H3 bestelbus is uiterst geschikt voor bedrijven die regelmatig grote, volumineuze of lange items vervoeren. Of het nu gaat om meubeltransport, apparatuur voor evenementen of materiaal voor bouwprojecten, de L3H3 biedt genoeg ruimte om dit efficiënt te doen. Als je daarom op zoek bent naar een bus die je in vrijwel al je transportbehoeften wilt voorzien, dan is de L3H3 zeker de moeite waard.

Jouw L3H3 bestelbus vinden bij DUTCH Vans

Op zoek naar een L3H3 bestelbus? DUTCH Vans is jouw betrouwbare partner. Met onze uitgebreide ervaring en een steeds wisselend aanbod van kwalitatieve, jong gebruikte bestelbussen, helpen we je graag bij het vinden van de perfecte L3H3 bus die aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften. Onze focus ligt op het bieden van dealer kwaliteit tegen groothandelsprijzen, ondersteund door deskundig advies en persoonlijke service.

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak