Klanten waarderen ons met een Gebaseerd op 586 reviews
9.8

Bedankt voor uw interesse. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Sluit formulier
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend

Wij zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland langs de A1 in Barneveld


Heb je vragen? Bel gerust!

Bel of Whatsapp ons
+31 (0) 6 193 787 50
Wanneer je bij ons langs kunt komen
Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30
Zondag en 2de paasdag
Gesloten
Terug naar voertuig

Klantwaardering 9.8

586 reviews
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens
Keuze uit een selectie van 300+ bedrijfswagens

Bestelbus L2H1

Wil jij binnenkort wegrijden in een bestelbus L2H1? Dat kan! Bij Dutch Vans hebben we altijd meer dan 300 bedrijfswagens op voorraad, waaronder de bestelbus L2H1. Zie je een occasion die jou aanspreekt? Vraag dan via de pagina van de desbetreffende bus een actie voorstel aan of neem vrijblijvend contact met ons op!

56 occasions gevonden
Carrosserie: bestelbus
Lengte: L2
Hoogte: H1

Hoe groot is een L2H2 bestelbus

De L2H2 bestelbus biedt een uitstekende combinatie van ruimte en wendbaarheid. Met een lengte (L2) die voldoende laadruimte biedt voor grotere ladingen en een hoogte (H2) die toegang biedt tot grotere laadhoogtes, is deze bestelbus een uitstekende keuze voor bedrijven die veel ruimte nodig hebben, maar ook binnen stedelijke omgevingen willen kunnen manoeuvreren. De binnenmaten zijn zodanig ontworpen dat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare ruimte, wat deze bus ideaal maakt voor een verscheidenheid aan ladingen.

Voor welke bedrijven is de Iveco L2H2 bestelbus geschikt?

De L2H2 bestelbus is uitermate geschikt voor bedrijven die regelmatig grote of onhandig gevormde ladingen vervoeren. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, bezorgdiensten, bouwbedrijven, evenementenorganisaties en bedrijven in de installatiebranche. De grootte en het laadvermogen maken het een ideale keuze voor wanneer de behoefte naar een betrouwbare, ruime bestelbus gaat die ook in dichtbevolkte gebieden gemakkelijk te hanteren is.

Jouw bestelbus kopen bij DUTCH Vans

Bij DUTCH Vans begrijpen we dat de keuze voor een bedrijfswagen een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan jong gebruikte bestelbussen, waaronder de veelzijdige Iveco L2H2. Met onze ervaring sinds 2012 in de handel van tweedehands bedrijfswagens, zorgen we ervoor dat je niet alleen een bestelbus koopt, maar een oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van DUTCH Vans – dealer kwaliteit tegen groothandelsprijzen.

Ons team helpt je graag bij de juiste keuze

Neem gerust contact op!

Maak een afspraak