Een eigen inrichting voor je bedrijfswagen: dit zijn de mogelijkheden

Bedrijfswagenvoorraad 24 May 2024

Heb je ooit nagedacht over een bedrijfswagen die niet alleen van buiten strak oogt, maar ook van binnen helemaal naar jouw wens is ingericht? Een ruimte die fungeert als mobiele werkplaats en waarin je niet meer dagelijks hoeft te zoeken naar gereedschap of materialen. In dit artikel leggen we uit welke opties er zijn bij de verbouwing van jouw laadruimte.

Mobiele werkplaats

Stel je voor: een bedrijfswagen waarin je niet alleen je gereedschap kan opbergen, maar waarin je ook reparaties of aanpassingen kan uitvoeren. Dat kan als we de laadruimte omtoveren tot een mobiele werkplaats, met werkbanken en opbergsystemen die speciaal zijn ontworpen om veilig en efficiënt te werken.

Stellingkasten

Efficiëntie is cruciaal wanneer je op locatie aan het werk bent. Door stellingkasten in te bouwen in de laadruimte, heb je voortaan een georganiseerde opslag van materialen en gereedschap. Met aanpasbare vakken en schappen kun je de ruimte optimaal benutten en heel makkelijk bij je spullen.

(Dubbele) laadvloer

Een dubbele laadvloer biedt de mogelijkheid om meer te vervoeren, zonder dat je veel ruimte moet inleveren. We bouwen in de laadruimte een nieuwe vloer, waarin opbergvakken zitten. Ideaal voor het scheiden van materialen of het veilig opbergen van kwetsbare onderdelen.

Vloer- en wandbekleding

Door de wanden en de vloer van de laadruimte van de bus te bekleden voorkom je schade aan zowel de lading als de bedrijfswagen zelf. Het materiaal is slijtvast en vaak geluiddempend, wat bijdraagt aan een rustigere rijervaring. Bovendien krijgt de laadruimte van de bedrijfswagen met zijwandbekleding een strakke uitstraling.

Omvormer naar 220v

Als je veel onderweg aan het werk bent, kan je dankzij een omvormer naar 220 volt gebruikmaken van je standaard elektrische gereedschappen en heb je geen speciale apparatuur nodig. Handig voor elektriciens, timmerlieden of installateurs. Een 220 volt omvormer stelt je bovendien in staat om accu’s van gereedschap snel op te laden.

Exterieur

Naast deze mogelijkheden voor de binnenkant van de bus, kunnen we je ook helpen met extra’s aan de buitenkant. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van een trekhaak, het installeren van een achteruitrijcamera of toevoegen van sidebars.

Meer weten?

Benieuwd welke verbouwopties er zijn voor jouw bedrijfswagen? Of weet je precies wat je wil, maar zoek je professionals die het vakkundig kunnen uitvoeren? Wij helpen je graag bij het maken van een nieuwe inrichting voor jouw bus, zodat je daar voortaan nog meer werkplezier van hebt.

Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Of kom gerust eens langs bij ons. Je vindt ons in Barneveld, pal naast de A1. Daardoor zijn we vanuit heel het land uitstekend bereikbaar.