Op zoek naar de grootste bestelbus? Maak kennis met deze 3 modellen

Bedrijfswagenvoorraad 27 July 2023

Grote draaicirkels, indrukwekkende vermogens en eh… Niet te scherp insturen! De grote modellen bedrijfswagens zijn net kleine vrachtwagens. Je kunt er dan ook enorm veel spullen in kwijt, ideaal voor bijvoorbeeld hoveniers en pakketbezorgers die het hele land door moeten of bouwprofessionals die in teams werken. Om je een beeld te geven, zetten we in deze blog 3 van de grootste bestelbussen voor je op een rij.

De grotere modellen bedrijfswagens zijn flinke apparaten. Daarom ook een tip vooraf voor alle chauffeurs: ga alleen op pad met deze voertuigen als je al wat rijervaring hebt en je je er comfortabel bij voelt. Je hebt namelijk wel wat rijvaardigheid nodig om ze goed te besturen.

Daarmee willen we trouwens niet zeggen dat de grotere modellen bestelbussen lomp en log zijn. Want dat is zeker niet altijd het geval. Veel merken maken er hun missie van hun grootste model bedrijfswagen tot een uithangbord voor bedrijven te maken. En dat doen ze niet alleen op het gebied van laadvermogen, maar ook qua comfort en design! Kijk maar eens naar de volgende drie modellen bestelbussen:

Volkswagen Crafter

 

De Volkswagen Crafter biedt je alles wat je je als ondernemer maar kunt wensen. Enorme laadruimte, maar ook een professioneel en herkenbaar uiterlijk door de typische Volkswagen radiatorgrille en strak gevormde koplampen. Daarnaast geniet je in de Crafter van een comfortabele en praktisch ingerichte cabine, een slim uitgerust dashboard én uitstekend rijcomfort.

Klik hier voor onze Volkswagen Crafters

Iveco Daily

We zeiden het al: grote modellen bedrijfswagens kunnen een geweldig uithangbord zijn voor je bedrijf. En de absolute specialist op het gebied van grote bestelbussen? Iveco met haar Iveco Daily. De Daily is niet alleen supersterk en ruim, maar rijdt ook nog eens zeer comfortabel. Je merkt aan zaken als de luxe stoelen, het ruime zicht naar buiten en het slimme interieur dat bij de Iveco Daily over alles is nagedacht. Zo kan jij probleemloos de hele dag achter het stuur zitten.

Klik hier voor onze Iveco Daily’s

Renault Master

Een model dat steevast tot de allergrootste bedrijfswagens behoort, is de Renault Master. In een Renault Master kun je gegarandeerd je hele hebben en houwen kwijt, en hij ziet er met zijn robuuste uiterlijk ook nog eens indrukwekkend uit. Ook de Master is een ideaal visitekaartje voor jouw bedrijf.

Klik hier voor onze Renault Masters

Grote bedrijfswagens: verschillende afmetingen

Niet alle Volkswagen Crafters, Iveco Daily’s en Renault Masters zijn even groot. Je kunt ze allemaal in verschillende afmetingen kopen. Wat bij jou past, hangt natuurlijk af van je transportbehoeften. Om het een beetje overzichtelijk te houden, gebruiken de meeste bedrijfswagens dezelfde vier lengte- en hoogtematen. Met als grootste optie de L4H4-uitvoering en als kleinste de L1H1.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze grote bedrijfswagens? Onze deskundige adviseurs helpen je graag met uitzoeken wat voor type bus het beste bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of stap gewoon eens binnen bij onze locatie in Barneveld.