Het hoe en waarom van bedrijfswagenbelettering

DUTCH fans 31 July 2020

DUTCH Vans levert graag maatwerk, zodat je bedrijfswagen 100% aan al je eisen en wensen voldoet. Daarom bieden we, naast de verkoop van bedrijfswagens, een brede keuze aan specialistische diensten op het gebied van bedrijfswageninrichting. Een specialisme dat we in dit artikel graag wat uitgebreider belichten is belettering. Belettering van bedrijfswagens is een vak op zich. In dit artikel vertellen hoe het in zijn werk gaat, en wat er allemaal bij komt kijken. 

Belettering op je bedrijfswagen is een prima manier om reclame te maken voor je bedrijf. Het is een eenmalige investering waar je heel wat jaren plezier van hebt. Je vergroot er je zichtbaarheid en naamsbekendheid mee. Het levert ook rechtstreeks klanten op. Het gebeurt namelijk regelmatig dat iemand een naam, telefoonnummer, site of e-mail adres noteert dat hij of zij op een bedrijfswagen ziet, om later contact op te nemen. Belettering moet wel professioneel aangebracht zijn, slechte belettering wordt al gauw antireclame.

 

Beletteren bij DUTCH Vans

DUTCH Vans belettert niet zelf. We hebben hiervoor een betrouwbare vaste partner, een erkend en ervaren beletteringsbedrijf. Zo zijn we altijd verzekerd van topkwaliteit belettering voor de bedrijfswagens van onze klanten. 

Hoe gaat het nu precies als je jouw bedrijfswagen wil laten beletteren? We nemen dan eerst het hele proces met je door. Als dat helemaal helder is brengen we je in contact met onze beletteringspartner. Die doet een intake, oftewel hij spreekt met jou je eisen en wensen door. Op basis daarvan doet hij vervolgens een compleet voorstel. Dat wil zeggen, een creatief ontwerp op basis van de besproken eisen en wensen, en het financiële plaatje dat daar bij hoort.

 

Wat is er allemaal mogelijk bij het beletteren van een bedrijfswagen?

De beletteraar is een specialist en weet precies waar en hoe alles moet komen te staan. Met als doel hiermee maximale zichtbaarheid en effectiviteit te bereiken. Waar komt je logo, en hoe groot? Waar zet je het telefoonnummer, wat zet je op de achterkant of juist op de zijkant? Heeft je bedrijf een eigen huisstijl die je ook op je wagen wil toepassen? De beletteraar zorgt ervoor dat het allemaal perfect voor elkaar komt.

Maar er is nog meer mogelijk om je bedrijfswagen te verfraaien. Zo kan de beletteraar ook kleine schades wegwerken. Extra bescherming toevoegen tegen spatschade is ook mogelijk.

 

Maatwerk

DUTCH Vans biedt naast de verkoop van bedrijfswagens een breed pakket aan diensten op het gebied van bedrijfswageninrichting. DUTCH Vans gaat voor 100% klanttevredenheid en biedt daarom graag maatwerk. Belettering van bedrijfswagens is daar een belangrijk onderdeel van. Door de samenwerking met onze vakkundige en betrouwbare partner op het gebied van belettering hoeven onze klanten niet zelf op zoek naar een beletteringsbedrijf. En zo kunnen we onze klanten voorzien van het totaaladvies op maat dat wij altijd graag geven.

 

Meer weten?

Heb je vragen over dit artikel of andere vragen? Bel ons dan op 0342-765 557 of stuur een e-mail naar info@dutchvans.com. Vanzelfsprekend ben je altijd welkom om bij ons langs te komen aan de Mercuriusweg 41 in Barneveld, waar we altijd meer dan 300 bedrijfswagens op voorraad hebben en je graag persoonlijk adviseren.